• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor zor günleri atlatacak
13 Haziran 2011 Pazartesi 22:52

'Konyaspor zor günleri atlatacak'

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, şehrin desteğiyle zor günleri geride bırakacaklarını belirtti.
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, şehrin desteğiyle zor günleri geride bırakacaklarını belirtti.
    
 Karapınar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeni sezon planlamasıyla ilgili çalışmaların başladığını bildirdi.
    
FIFA'nın getirdiği transfer yasağıyla zor günler geçirdiklerini ifade eden Karapınar, şunları kaydetti:
     ''CAS'tan çıkacak karar nedeniyle Konyaspor'da belirsizlik varmış gibi bir kanı oluştu. CAS'ın vereceği karar ne olursa olsun Konyaspor için yeni sezonun planlamasını yapıyoruz. Biz kararın olumlu yönde olacağı kanısındayız. Aksi bir durum dahi olsa mevcut kadromuzdaki oyuncularımızın yanına, geçen sezon kiralık olarak başka takımlarda forma giyen gençlerimizi ve alt yapıdan profesyonel yaptığımız oyuncularımızı dahil edip, 24-25 kişiden oluşan kadroyla 2011-2012 sezonu hazırlıklarına başlayacağız. CAS'tan lehimize çıkmasını umduğumuz kararla da Süper Lig hedefi doğrultusunda eksik görülen mevkiler için gerekli transferler yapılacaktır.''
    
 Kulübün zor günler geçirdiğini, bu zor günlerin üstesinden gelebilmek için Konya'nın tüm dinamiklerinin ve birimlerinin yeşil-beyazlı takıma gereken desteği vermesi gerektiğini belirten Karapınar, şöyle konuştu:
     ''Birlik ve beraberlik içerisinde, daha önce yaşanan kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesin katkısını yanımızda görmeye ihtiyacımız var. Bizim tek isteğimiz Konyaspor'u 2011-2012 sezonu sonunda hak ettiği Süper Lig'e yeniden taşımak. Konya gibi büyük bir şehrin bunun üstesinden geleceğine inanıyoruz. Konya şehrinin desteğiyle zor günleri geride bırakacağız.''
    
 Karapınar, yeni sezon hazırlıkları için takımın 30 Haziran 2011 Perşembe günü Konya'da bir araya geleceğini, ilk etap kampının 2-17 Temmuz tarihleri arasında Isparta Davraz'da yapılacağını sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA