• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor yönetimi hangi isimlerle devam edecek?
09 Haziran 2010 Çarşamba 10:28

Konyaspor yönetimi hangi isimlerle devam edecek?

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ile birlikte 9 yönetici göreve devam etme kararı aldı.
1 yıllık aranın ardından 2010-2011 sezonunda yeniden Süper Lig'de mücadelesine devam edecek olan Konyaspor'da, 11 Haziran 2010 Cuma günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde mevcut yönetimde yer alan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ile birlikte 9 yönetici göreve devam etme kararı aldı.
Yoğun ve yorucu geçen bir sezonun şampiyonluk ile sonuçlanıp Süper Lig ile taçlandırılmasının ardından sorumluluklarının daha da arttığını ifade eden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, "Yönetim Kurulu olarak daha yapacak işlerimizin olduğunu ifade ettik. Bu düşüncede daha sağlam temellere oturtulacak bir kulübün yapılanması adına devamlılığın esas olduğunu da göz önüne alarak mevcut yönetimde yer alan Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun, Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar ve Fethi Büyükbalta ile yolumuza devam etme kararı aldık. Yeni oluşacak maddi anlamda daha güçlü bir yönetim konusunda birçok sanayici ve iş adamımız ile yaptığımız görüşmelerde aldığımız olumlu tepkiler yaptığımız işlerin doğruluğunu ve yönetimimize olan güveni bir kez daha ortaya koymuştur. Yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında her anlamıyla Konyaspor'un vizyonu ve misyonunu sırtlayacak ve bu bağlamda başarılı olacak bir Yönetim Kurulunun oluşacağını kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Tek düşüncemiz Süper Lig'de de başarılarıyla adından söz ettirecek bir Konyaspor meydana getirmek" şeklinde görüş belirtti.
Yönetim Kurulunun Zafer'deki kulüp binasında yaptığı toplantıda göreve devam edecek olan Başkan Yardımcılarından Süleyman Işıkçeviren, özel işleri nedeniyle İstanbul'da olduğu için yer alamadı.
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA