• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONYASPOR yaz, 7979a gönder
19 Ocak 2012 Perşembe 17:57

KONYASPOR yaz, 7979'a gönder

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, kulübe maddi katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 'SMS Kampanyası' hakkında bilgi verdi. Öten, Konyaspor'un içerisinde bulunduğu maddi sıkıntıyı bir nebze de olsa...

Göreve geldikleri günden bu yana maddi sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptıklarını, forma kampanyasını bu amaçla hayata geçirdiklerini belirten Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, "Forma kampanyası ile ilköğretim çağındaki çocuklarımıza hem Konyaspor sevgisini aşılamak hem de kulübümüze maddi katkı elde etmeyi hedeflemiştik. Bu kampanyada rakam 8 ila 10 bin arasında kaldı. İlgi beklediğimizin altında olmasına rağmen Konyaspor konusunda duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Konyaspor'a maddi destek konusunda uzun zamandır çalıştıkları SMS kampanyasını da zorlu mücadeleden sonra hayata geçirdiklerini belirten Öten, 1 aylık bir çalışmanın sonunda kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtti. Öten açıklamasını şöyle sürdürdü:
 
"Bu kampanya konusunda her kesimden bir talep gelmişti. Şimdi Konyaspor'luyum diyen herkesin bu düşüncesinde samimi olduklarını kampanyamıza katkı sağlayarak gösterme fırsatı var. Herkes cep telefonlarından KONYASPOR yazarak 7979'a gönderdiklerinde kendilerine onay mesajı gelecek. Bu mesajı cevapladıkları an Konyaspor'umuza maddi destek konusunda katkı sağlamış olacaklar. Her mesaj karşılığında ayrıca taraftarlarımıza kale arkası bileti hediye edilecek. Burada önemli olan hediye bilet değil tabiki de kulübümüze maddi destek olunması. Bu kampanya ile Konyaspor'luyum diyen herkesin Konyaspor'umuza destek vermesi ve çorbada tuzunun olması amaçlanmakta. Herkes konuşuyor ve iş destek vermeye gelince çok az yardımcı olunuyor. SMS kampanyası kişinin 'Ben de Konyaspor'a destek verdim' diyebileceği bir kampanya. Rakam kesinlikle küçümsenmemeli. Önümüzde böyle bir kampanya ile ciddi rakamlar toplayan Sivasspor başta olmak üzere kulüp örnekleri var. Konya'nın Konyaspor'a olan duyarlılığını bu kampanyaya göstereceği destek ile daha yakından görmüş olacağız. Kampanya ile ilgili her hafta rakamları kamuoyu ile paylaşacağız. Tuttuğu takım ne olursa olsun nüfus kağıdında Konya yazan herkesi bu kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. Beklentilerimiz yüksek"

Takımın Elazığspor maçını da değerlendiren Güven Öten, "Deplasmanda oynamamıza rağmen üstün taraf bizdik. Ama futbolun içerisinde olan şeyler gerçekleşti ve puanla ayrılabileceğimiz bir maçtan uzatma dakikalarında yediğimiz golle mağlup ayrıldık. Puan alamadığımız için üzgünüz. Ama bizim için sezonun ikinci yarısı Kasımpaşa maçı ile başlıyor. Alınan yenilgiden dolayı moral bozukluğu veya motivasyon eksikliğimiz yok. Konyaspor'un mücadelesi ve  azmi sezonun ikinci yarısında da ses getirecektir. Biz buna inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Zor maçlar serisinin devam ettiğini ifade eden Basın Sözcüsü Güven Öten, "Kasımpaşa gibi Süper Lig konusunda bir hayli iddialı bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Bu ligde herkesin birbirini yenebilecek güce sahip olduğunu biliyoruz. Mücadeleden asla yılmak yok. Konyaspor'a yakışır şekilde mücadele ederek Kasımpaşa deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz" dedi.

'31 Aralık'ta ödenmesi gereken vergi borcunu Yönetim Kurulu olarak kapatıp Konyaspor'un gerçek anlamda geleceğini kurtardık' diyen Öten, "Öncelikle bu konuda yardım eden tüm yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Bunlarla mücadele sadece yönetim bazında olmuyor. Konya'nın tüm keismlerinin artık olayın içerisine girmesi ve destek vermesi, katkı sağlaması gerekmekte" diye konuştu.

Milos Mihajlov'a olan borcun ödendiğini de ifade eden Öten, "Yükümlülükler yerine getirildikten sonra Konyaspor'umuzun transfer yasağının kalkması konusunda gerekli çalışmalar ve başvurular yapıldı. FIFA bu konuda görüşme talebimizi gündemine aldı. Öncelikle borcun kapatılması Konyaspor'un presstijinin kurtarılması adına çok önemli bir gelişmeydi. Bu konudaki iyi niyetliliğimizin va gayretlerimizin sonucunda transfer yasağının kalkması konusunda umutlarımız var. Yasak kalkarsa takviye anlamında çalışmalar yapılacak. Ama süre kısıtlı. Önümüzdeki günler neler getirecek hep birlikte bekleyip göreceğiz" dedi.

Basın Sözcüsü Güven Öten, 26 Ocak'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda 58. madde konusunda geçen sezondan mağdur olan Konyaspor'un bu mağduriyetinin giderilmesi anlamında her platformda haklarını savunacaklarını da sözlerine ekledi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA