• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor Telekomspordan 4 oyuncu transfer etti
02 Temmuz 2010 Cuma 15:29

Konyaspor Telekomspor'dan 4 oyuncu transfer etti

1 Temmuz Perşembe günü Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve yönetimi ziyaret eden Konya Telekomspor Kulübü yönetimi, 4 oyuncusunun Konyaspor kulübüne transferi için on

Konya Telekomspor Kulübü yönetimi, Konyaspor'un istediği dört oyuncunun transferi konusunda büyük bir jest yaptı. Önceki gün Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve yönetimi Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde ziyaret eden Konya Telekomspor Kulübü yönetimi Emre, İsmail, Feridun ve Yavuz'un Konyaspor'umuza transferlerini onayladı.

1 Temmuz Perşembe günü Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve yönetimi ziyaret eden Konya Telekomspor Kulübü yönetimi, 4 oyuncusunun Konyaspor kulübüne transferi için onay verdi.

As Başkan ve Alt yapı Sorumlusu Mehmet Soylu, Konyaspor'un alt yapı takımlarında oynayacak 4 oyuncuyu tespit ettiklerini belirterek, "Bu oyuncuların kulübümüze kazandırılması noktasında Konya Telekomspor Kulübü yönetimi ile yaptığımız görüşmelerde kendilerinden büyük bir anlayış gördük. Konya'daki amatör takımların Konyaspor'un alt yapısı olduğunu ve yetenekli gençlerin Konyaspor'u bir sıçrama tahtası olarak görüp, buradan Türk futboluna uzun yıllar hizmet vermek üzere futbol dünyasına girmek hedefinde olduklarını söylediler. İstediğimiz 4 oyuncu Emre, İsmail, Feridun ve Yavuz'u hiçbir bedel almadan karşılıksız olarak Konyaspor'a transferlerini onaylayan Konya Telekomspor Kulübü yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu tür işbirliklerimizin Konyaspor'umuzun geleceği adına diğer amatör kulüplerimiz ile devam edeceğine inancımız tam" şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA