• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor taraftarının sabrı taştı!
23 Nisan 2016 Cumartesi 16:42

Konyaspor taraftarının sabrı taştı!

Konyaspor taraftarları sert bir açıklama yaparak Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Mahmut Uslu'nun Konyaspor ve Kulüp Başkanı Ahmet Şan hakkında yaptığı açıklamaları kınadı.

Nalçacılılar Taraftarlar Derneği, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun Ahmet Şan hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Yeşil beyazlı taraftarlardan yapılan açıklamada,Fenerbahçe'nin aldığı yenilgiyi unutturmak için gündem değiştirdiği belirtildi. Açıklamada, 'Lig mücadelesinde Konyaspor'umuza karşı çok önemli bir 3 puan kaybeden ve şampiyonluk şansını kaf dağının arkasına atan Fenerbahçe idarecilerinden Mahmut Uslu, Aziz abisinden öğrendiği gündem değiştirme taktiklerini uygulamaya devam ediyor' denildi.

İşte o açıklama:

"Son haftalarda kaybettiği puanlarla şampiyonluk yarısından uzaklaşan Fenerbahçe kulübünü güya temsil ettiğini düşünen ama her söylediği sözde hazımsızlık ve bir tutam da eziklik yatan yöneticileri, yine kendilerine yakışır bir üslupla ortamı germeye devam ediyorlar.

Lig mücadelesinde Konyaspor'umuza karşı çok önemli bir 3 puan kaybeden ve şampiyonluk şansını kaf dağının arkasına atan Fenerbahçe idarecilerinden Mahmut Uslu, Aziz abisinden öğrendiği gündem değiştirme taktiklerini uygulamaya devam ediyor.

Konyaspor Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Şan'a yönelik yapmış olduğu açıklamalar bu hezeyanın açık bir göstergesidir.

Futbolu hep masa başında oynamaya alışmış bu insanlar, hakkaniyet, adalet ve centilmenlik duygularından uzak, sadece kendilerinin kazanmalarına yönelik oluşturulmuş bir sistem peşindeler.

Kaybettikleri her şampiyonluğun ardından bazen rakip takımla, bazen TFF ile bazen de kendi camiası içinde kavga ederek aklı sıra gündem değiştirmeye ve kamuoyunun algısını başka yönlere çekerek başarısızlıklarına kılıf bulmaya çalıştılar. Hatalarını düzeltmek yerine bahane aradıkları için de milyon eurolar harcadıkları Avrupa Mücadelelerinden hep boynu bükük ayrıldılar.

Kendi bütçelerinin yarısını harcayan takımlar, Avrupa Liginde her sene en az yarı final oynarken kendilerini Türkiye'nin en büyük camiası!!! olarak gören bu kulübümüz Nisan ayını göremeden ülkelerine geri döndüler.

Hal böyle olunca Türkiye'nin son yıllardaki tek yükselen değeri olan ve Milli Takımımıza Fransa yolunu açan Konya'yı ve Konyaspor'u karalama peşindeler...

Hoşgörü ve tevazunun doğduğu yer Konya'dan kendilerine naçizane bir tavsiyemiz olacak; kamuoyunu gererek kendi başarısızlıklarını örtbas etmek yerine Güzel Türkiye'mizin adını Avrupa'da nasıl daha iyi temsil ederiz onu düşünsünler. Yıllardır bu şekilde davranarak Edirne'den öteye gidemediler belki alçakgönüllü bir yapıda olurlarsa makus talihlerini değiştirebilirler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA