• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor Taraftarının Giray Bulak Kızgınlığı Gitti
09 Şubat 2009 Pazartesi 17:21

Konyaspor Taraftarının Giray Bulak Kızgınlığı Gitti

Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar, teknik direktör Giray Bulak'a olan kızgınlıklarının bittiğini, ama sitemlerinin bitmediği belirtti.

Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar, teknik direktör Giray Bulak'a olan kızgınlıklarının bittiğini, ama sitemlerinin bitmediği belirtti.

 

1999-2000 sezonunda Konyaspor'da bir süre görev yaptıktan sonra Trabzonspor ile anlaştığı için Konyaspor taraftarlarının tepkisini çeken teknik direktör Giray Bulak ile Yeşil-beyazlı taraftarlar arasındaki buzlar eridi. Nalçacılılar'ın www.nalcaci.com internet sitesinde yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz yıllarda Konya'dan ve Konyaspor'dan zamansızca gittiği için defalarca ağır bir şekilde eleştirdiğimiz Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'a olan kızgınlığımızın bittiğini, ama hocamıza olan sitemimizin devam ettiğini kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Sevgili hocamızın takımımızdan gitmediği, adeta koparıldığını, dönemin yöneticileri basın organlarında ve bire bir bizlerle paylaşmışlardır. Bizler hocamız hakkında yaptığımız kişisel eleştirilerden dolayı özür diliyoruz, ama zamanında oynattığı futboldan dolayı yaptığımız eleştirilerden asla geri adım atmadığımızı belirtmek isteriz. Hocamıza olan kızgınlığımızın sebepsiz olduğunu zamanında yaşanan olayları noktasını virgülüne kadar öğrendiğimiz için hocamızı Beşiktaş maçında tribünlere davet ederek sevgi gösterisinde bulunduk ki bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz. Şu gerçek vardır ki, bizim hocamıza olan kızgınlığımız bitmiş, ama sizlerin de malumu olacağı üzerine sitemimiz bitmemiştir. Bunun yegane sebebi ise hocamızın bizlere ya da basın organlarına zamanında yaşamış olduğu olayları açıklamamasından kaynaklanmasıdır. Sevgili hocamız zamanında bu açıklamaları yapsaydı, bizlerle arasını bu denli gergin tutmasaydı, biz takım olarak deplasmanda aldığımız
puanların daha fazlasını evimizde alırdık. Hiçbir şey için vakit geçmiş değildir. Bundan sonra Konya'ya ve Konyaspor'umuza hep destek tam destek vereceğiz. Konyaspor'umuzun sevgili teknik direktörü Giray Bulak hocamız lütfen bizleri bu yaşanan talihsiz olaylarla bir daha üzme, biz seni üzmeyeceğimizin garantisini bugün verdik ve vermeye de devam edeceğiz" denildi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA