• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor, Sivasspor maçına odaklandı
04 Nisan 2018 Çarşamba 17:13

Konyaspor, Sivasspor maçına odaklandı

Atiker Konyasporlu futbolcu Ferhat Öztorun, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapacakları karşılaşma için "Son iki haftadır her şey yolunda gidiyor. İnşallah Sivasspor maçında da galip gelirsek her şey kontrolümüzde olacak." d

Atiker Konyasporlu futbolcu Ferhat Öztorun, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapacakları karşılaşma için "Son iki haftadır her şey yolunda gidiyor. İnşallah Sivasspor maçında da galip gelirsek her şey kontrolümüzde olacak." dedi.

Ferhat Öztorun, Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta yine çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Kendi sahalarında oynadıkları için daha avantajlı olacaklarını ifade eden Öztorun, "Şu anki gidişatta bizim için tek bir sonuç var, o da galibiyet. Çalışmalarımız bu doğrultuda ilerliyor. O gün bütün mücadelemizi verip sahadan galip ayrılmak istiyoruz." diye konuştu.

Geçen hafta deplasmanda Osmanlıspor ile oynadıkları maçta taraftar desteğini vurgulayan Ferhat Öztorun, şunları kaydetti:

"O gün bizi sonuna kadar desteklediler. Her zaman destekliyorlar. Onların desteklerine her zaman ihtiyacımız var. Özellikle kendi sahamızda bizim en büyük avantajımız taraftarımızdır. İnşallah taraftarlarımız Sivasspor maçında da stadyumu en iyi şekilde doldurur, bizler de onların destekleriyle maçı kazanır, bu galibiyeti onlara hediye ederiz."

Ferhat Öztorun, ligin sonlarına yaklaşıldıkça maçların stresinin de yükseldiğini belirterek, şunları aktardı:

"Stresi yüksek maçlar oynuyoruz. Bulunduğumuz konum hakikaten kritik bir nokta. Bunun altından kalkacak oyuncu ve hocalara sahibiz. Önemli olan sahaya çıkıp mücadele etmek. Maç sahada kazanılıyor. Bunu yapacak gücümüz var. Evimizde Kayserispor'u yenmemiz, arkasından Osmanlıspor'a yenilmememiz morallerimizi yerine getirdi. Ayrıca Osmanlıspor karşılaşmasından aldığımız 1 puanın bizim için stratejik önemi vardı. Son iki haftadır her şey yolunda gidiyor. İnşallah Sivasspor maçında da galip gelirsek her şey kontrolümüzde olacak."

Sivasspor maçı hazırlıkları

Atiker Konyaspor, 8 Nisan Pazar günü sahasında Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde, Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, önce koşu ve ısınma hareketleri yaptı.
Gruplara ayrılan futbolcular 6'ya 2 pas çalışmasının ardından çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA