• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor neden kötü oynuyor?
24 Ocak 2010 Pazar 13:02

Konyaspor neden kötü oynuyor?

Bank Asya 1. Lig'in ikinci devresine puan kayıplarıyla başlayan Konyaspor'da, düşüşün nedenleri araştırılıyor.
Bank Asya 1. Lig'in ikinci devresine puan kayıplarıyla başlayan Konyaspor'da, düşüşün nedenleri araştırılıyor.
     Ligin ikinci devresine kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle başlayan, dün de deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile berabere kalan Konyaspor, iki haftada toplam 5 puan kaybetti.
     Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet,  galibiyetle ayrılmaları gereken Kayseri Erciyesspor maçında 2 puan kaybettiklerini ifade ederek, ''Herşeye rağmen deplasmandan alınan bir puanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Konyaspor'un geçen yıl 1 golle ligden düştüğü hatırlanacak olursa, bir puanın önemi çok daha iyi anlaşılır'' dedi.
     Kayseri deplasmanında kaybedilen 2 puandan ziyade, ilk hafta kendi sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilmelerinin kendilerini üzdüğünü anlatan Yönet, şunları kaydetti:
     ''Son haftalarda takımın performansında bir düşüş gözleniyor. Teknik kadromuz ve oyuncularımızla düşüşün nedenlerini değerlendirdikten sonra gereken tedbirleri alacağız. Her takımın inişli ve çıkışlı dönemleri olabilir. Önemli olan bunu en kısa sürede atlatabilmek. Düşüşün bu haftayla birlikte bitmesini temenni ediyoruz. Sezon sonunda Konyaspor Süper Lig hedefine mutlaka ulaşacaktır.''
     Yönet, devre arasında her takımın kadrosunu güçlendirdiğini ve ikinci devrenin çok daha zorlu mücadelelere sahne olduğunu da sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA