• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor, K.Erciyesi yenecek güçte
15 Eylül 2011 Perşembe 15:50

'Konyaspor, K.Erciyes'i yenecek güçte'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un teknik direktörü Osman Özdemir, takımına güvendiğini, Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle dönecek potansiyele sahip olduklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un teknik direktörü Osman Özdemir, takımına güvendiğini, Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle dönecek potansiyele sahip olduklarını söyledi.
Özdemir, Kasımpaşa maçında tribünden izlediği takımının performansını iyi bulduğunu belirtti.

Takımın küme düşmesinin ardından Süper Lig'den kalan kadroyu muhafaza etmeye çalıştıklarını ifade eden Özdemir, A 2 takımından kadroya 17 futbolcu dahil ettiklerini, Kasımpaşa maçında ilk 11'de 5 genç oyuncunun yer aldığını dile getirdi.

Genç ve tecrübeli futbolcuların birlikte iyi bir maç çıkardıklarını anlatan Özdemir, özellikle gençlerin mücadele hırsının sevindirici olduğunu bildirdi.

Sezonun ilk maçından puanla ayrılmanın başarı olduğunu vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

''1 puanla da olsa sezona iyi bir başlangıç yaptık. İlk maçtaki performansı bütün maçlarda göstermemiz lazım. Bu hafta ilk deplasman maçına çıkacağız. Orada ne yapacağımız konusunda insanların kafasında bir soru işareti olabilir. Ancak takım yardımlaşmayı ve takım savunmasını iyi yaptığı sürece istediğimiz sonuçla deplasmandan dönebiliriz. Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle dönecek potansiyele sahibiz. Takımıma güveniyorum.''

Kayseri Erciyesspor'un da ilk maçından puanla ayrıldığını hatırlatan Özdemir, zor bir maç olacağını ancak Kayseri'den puanlarla döneceklerini sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA