• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor kendine geldi
24 Ekim 2011 Pazartesi 12:52

Konyaspor kendine geldi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Karşıyaka galibiyetiyle iç sahada kazanamama stresini üzerlerinden attıklarını söyledi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Karşıyaka galibiyetiyle iç sahada kazanamama stresini üzerlerinden attıklarını söyledi.
     Şan, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında uzun süredir galip gelemediklerini, bu durumun takımın üzerinde baskıya neden olduğunu belirtti.
    
 Karşıyaka'yı dün 90 dakikası büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelenin ardından 1-0 yenmelerinin kendilerini çok sevindirdiğini dile getiren Şan, ''Karşıyaka galibiyetiyle iç sahada kazanamama stresini üzerimizden attık. Aynı zamanda bu galibiyetle oyuncularımız özgüvenlerini yeniden kazandı. Yönetim olarak göreve geldiğimiz haftada alınan galibiyet de bizim için iyi bir başlangıç oldu. Bundan sonra hem iç hem de dış sahada galibiyetleri sürdürmek istiyoruz'' dedi.
    
 Kulüpte maddi sıkıntılar ve transfer yasağı olduğunu, çok zor bir süreçte görevi devraldıklarını ifade eden Şan, şunları kaydetti:
     ''Bu sıkıntıları zaman içerisinde aşacağız. Genel kurulda 3 yıl süre istedik. Bu süre içerisinde Konyaspor'u yeniden yapılandırarak layık olduğu yere getireceğiz. Bunun için biz yönetim olarak elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Ancak şu anda en önemli iş sportif anlamda gençlerden oluşan takıma düşüyor.''
    
Şan, bu akşam ilk yönetim kurulu toplantısını yapacaklarını belirterek, öncelikli olarak bir ödeme planı hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA