• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor kendinden emin
04 Eylül 2009 Cuma 12:27

Konyaspor kendinden emin

Özkara: 'Çanakkale'den 3 Puanla Dönüp, Evimizde Kaybettiğimiz Puanları Telafi Edeceğiz''

Özkara: 'Çanakkale'den 3 Puanla Dönüp, Evimizde Kaybettiğimiz

Puanları Telafi Edeceğiz''

        Konyaspor, Çanakkale deplasmanında Dardanelspor'dan 3 puan almacağından emin.

     Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, yeni bir takım kurduklarını ve adaptasyon sürecini en az kayıpla atlatmak istediklerini belirtti.

         Lige galibiyetle başladıklarını, ancak geçen hafta sahalarında Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını ve çok önemli 2 puandan olduklarını ifade eden Özkara, ''Erciyes maçında direklere takıldık. Adaptasyon sürecinde bu puan kayıpları normal. Kayıpları telafi edecek güce sahibiz'' dedi.

        Özkara, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Dardanelspor'un çok genç ve mücadeleci bir kadroya sahip olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

     ''Her iki takım için zor bir 90 dakika olacak. Ancak biz şampiyonluk yolunda her maçımıza 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Bu maçta da galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Çanakkale deplasmanından 3 puanla dönerek, Kayseri Erciyesspor maçında kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz.''

       Takımda sakatlığı devam eden Ramazan dışında eksik olmadığını belirten Özkara, adaptasyon sürecini atlattıktan sonra taraftara çok daha iyi bir Konyaspor izlettireceklerini sözlerine ekledi.

-HABERKON.COM'un yorumu...-

      Pazartesi günü Konya'da yapılan maçta umut vadeden bir futbol ortaya koyan ancak bazı alanlarda aksamalar görülen Konyaspor'un, Çanakkale'den başarıyla dönme ihtimali yüksek.

     Çünkü orta alanda paslar çok iyi, zaman içinde daha da oturacaktır. Evde 2. hafta kaybedilen 3 puan, çok önemli bir kayıp değil. Taraftarın desteğine özellikle bu hafta çok ihtiyacı var.

     Konyaspor havasında olursa, bu karşılaşmayı farklı şekilde alabilir. Kentimizin takımına başarılar diliyoruz.  

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA