• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor kaynak bulursa transfer yapacak
20 Aralık 2009 Pazar 14:32

Konyaspor kaynak bulursa transfer yapacak

İç sahadaki başarılı performanslarına Altay karşısında bir yenisini daha eklediklerini ve sezonun en iyi futbolunu oynayarak haklı bir galibiyet
İç sahadaki başarılı performanslarına Altay karşısında bir yenisini daha eklediklerini ve sezonun en iyi futbolunu oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyen Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, daha zor geçecek sezonun ikinci devresinde de başarılı performanslarını sürdüreceklerini ve Süper Lig'e yükseleceklerine inandıklarını ifade etti.

Altay maçında hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını belirterek açıklamalarına başlayan Bahattin Karapınar "Bundan öncede iç sahada oynadığımız maçlarda bariz bir üstünlüğümüz vardı. Bir kez daha tekrar ediyorum. Bank Asya 1.Lig'de iç sahanın en başarılı takımı biziz. Sahamızda Altay gibi şampiyonluğa oynayan güçlü bir rakibi yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Maçın geneline baktığımızda Altay gibi güçlü bir ekip pozisyon bulamadı. Sadece bir karambol topunda kalemizde tehlikeli oldular. Çok iyi oynadığımız ve altını çizerek söyleyeceğim çok iyi mücadele ettiğimiz bir maçı kazandık. Ben her zaman söylüyorum. Biz iyi bir takımız, iyi bir ekibiz. Bu başarı, şehrimizin tamamının, yönetimimizin, teknik heyetimizin ve futbolcularımızın inanmışlılığının göstergesidir. Sezonun en iyi futbolunu Altay karşısında oynadığımızı söyleyebilirim. Konyaspor'umuz ikinci yarıya daha iyi hazırlanacak ve daha iyi futbol oynayacaktır. Bununla birlikte daha başarılı sonuçlar alacaktır. Hepimiz biliyoruz. Bank Asya 1.Lig'de sezonun ikinci devresi çok zor ve çetin geçecek. Hem üst grupta, hem alt grupta zorlu maçlar oynanacak. Biz bunların bilinci içerisindeyiz. Ona göre hazırlanacağız. 1 haftalık tatilimiz var. Takımımız dinlendikten sonra Antalya'da devre arası kampı hazırlıklarına başlayacak. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok centilmence bir maç oldu. 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz. Bu tür zor maçlardan alnının akıyla ve gülerek çıkmasını bilen bir ekibiz. Çünkü tecrübeli bir takımımız var. Bu tecrübesini ligin ikinci yarısında da ortaya koyacağına inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti. 
 Bahattin Karapınar, bir basın mensubunun "Devre arası transfer yapacak mısınız?" sorusuna "Yönetim olarak zor şartlarda bir kulübü devraldık. Ciddi boyutlarda borçlarımız var. Anma ben her zaman ifade ediyorum. Konya gerçekten büyük potansiyele sahip bir şehir. Konya'mızın sahipleri Konyaspor'a da sahip çıkıyor. Önceki dönemlerden kalan ciddi borçlarımız var. Bu borçların ödenmesi halinde transfer yapabiliriz. Tabiki birkaç takviye yapmayı bizde istiyoruz. İnanmış bu ekibe hiçbir takviye yapmadan da bu ligi götürebiliriz diye düşünüyorum. Eğer borçlar ödenirse transfer yapabiliriz. Ama bu şu an için zor görünüyor" cevabını verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA