• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor Karabük maçında süpriz beklemiyor
02 Ekim 2009 Cuma 16:26

Konyaspor Karabük maçında süpriz beklemiyor

Bank Asya 1. Lig'de lider Konyaspor, Kardemir Karabükspor maçını kayıpsız geçerek moral kazanmak istiyor.
4 Ekim Pazar günü sahasında 7. hafta maçında Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak Konyaspor, hazırlıklarını Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde çalışan futbolcular rakiplerini yenerek lig liderliğini sürdürmek istiyor. 6. hafta maçında Orduspor ile berabere kalan ve Türkiye Kupası'nda Altay'a 3-1 yenilen Yeşil-beyazlı takım Kardemir Karabükspor galibiyetiyle moral bulmak istiyor.
Konyasporlu futbolcu Yusuf Kurtuluş, Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin ardından lige konsantre olduklarını belirterek, Bank Asya 1. Lig'in iyi takımlarından Kardemir Karabükspor ile oynayacakları karşılaşmayı kayıpsız geçerek yollarına moralli bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi.
Yusuf Kurtuluş "Önümüzde Kardemir D.Ç.Karabükspor ile oynayacağımız çok önemli bir karşılaşma var. Konyaspor olarak oyun anlamında her geçen hafta daha iyi seviyeye geliyoruz. Bank Asya 1.Lig'de bizim kadar pozisyona giren takımın çok az olduğunu düşünüyorum. Galip gelerek Orduspor ve Altay maçlarıyla insanların gözünde oluşan kötü gidişe dur diyeceğimize ve liderliğimizi devam ettireceğimize inanıyorum" dedi.
Takım olarak önlerinde çok önemli 3 maç olduğuna değinen Yusuf Kurtuluş, "Kardemir D.Ç.Karabükspor, Karşıyaka ve Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız üç maç bizim adımıza ligin ilk yarısındaki kaderimizi belirleyecek. Bu üç haftayı kayıpsız geçirerek ilk yarıyı lider bitirmek ve sezon sonunda da Konyaspor'u hak ettiği Turkcell Süper Lig'e çıkartacağımıza inancımız tam" diye konuştu.
BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Konyaspor'un Kardemir Karabükspor ile oynayacağı 7.hafta maçının biletleri satışa çıktı. Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ve saat 15.00'de başlayacak maçın biletleri kale arkası tribün 3 TL, maraton tribün 5 TL, yeni yeşil tribün 5 TL, eski yeşil tribün 5 TL, kapalı tribün 20 TL, VİP tribün 60 TL, misafir takım tribün 5 TL'den satılacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA