• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor, imza şovu yapacak!
16 Ağustos 2017 Çarşamba 15:25

Konyaspor, imza şovu yapacak!

Atiker Konyaspor, forvet hattına bugün 2 takviye yapacak. Yeşil-beyazlılar, Malick Evouna ve Patrick Eze ile kulüp binasında resmi sözleşme imzalayacak

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde ses getirmek isteyen Atiker Konyaspor, hücum hattını siyahi isimlerle güçlendirdi. Anadolu Kartalı, geçen hafta Konya’ya getirdiği Gabonlu Malick Evouna ve dün Konya’ya ayak basan Nijeryalı Patrick Friday Eze ile resmi sözleşmeye imza atacak. Bu sezon ofansif futbol oynayarak taraftarını mest etmeye hazırlanan Atiker Konyaspor, Çin ve Suudi Arabistan’dan getirdiği keşfedilmemiş değerlerle gülen taraf olmayı arzuluyor.

OSMANLI İLE KIYASIYA YARIŞ
Atiker Konyaspor’un Suudi Arabistan’ın Al-Fujairah takımından transfer ettiği Patrick Friday Eze’nin peşinden Osmanlıspor’un da çok koştuğu bilgisine ulaşıldı. Yaklaşık 1 aydır bu transferi neticelendirmek için yoğun çaba sarfeden yeşil-beyazlılar, dün oyuncuyu Konya’ya getirerek mutlu sona ulaştı. Geçen sezon 31 maçta 16 gol atıp 4 de asist yapan Eze, 1.87 boyunda… Nijeryalı golcü, pivot santrfor olarak forma giyiyor.


MALİCK’İN ‘ESARETİ’ BİTİYOR
Geçen hafta Konya’ya gelen ve Dedeman Otel’e yerleştirilen Gabonlu Malick Evouna, 1 haftalık gecikmeyle de olsa sözleşmeye imza atacak. Çin Kulübü Tianjin Teda ile yazışmaların uzun sürmesi nedeniyle geciken transfer bugün resmiyete kavuşacak.  Şimdiye kadar 88 resmi maça çıkan Evouna, rakip fileleri 40 kez havalandırırken, 11 de asist yapmıştı. Evouna, bugün imza atarak oteldeki esaretine de son verecek.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA