• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor iftar yemeğinde bir araya geldi
25 Ağustos 2010 Çarşamba 11:49

Konyaspor iftar yemeğinde bir araya geldi

Yöneticiler, teknik heyet, oyuncular ve kulüp personeli, Başkan Yardımcısı-Basın Sözcüsü Cengiz Yönet'in verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda yenilen iftar yemeğinin

Konya Marina Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine Kulüp Başkanı Karapınar, İkinci Başkan Mali İşler Sorumlusu Harun Aydın, Başkan Yardımcısı Hasan Kulaksız, As Başkanlar Mehmet Ali Acar, Mehmet Soylu, Hüseyin Bulmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Uvat, İbrahim Türkmen, Hakkı Teke, Alper Güçlü ve Mehmet Orhan, Teknik direktör Ziya Doğan ve ekibi, oyuncular ve kulüp personeli katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda yenilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Yeniden kurulan bir takım olarak eksiklerimizin giderilmesi için zamana ihtiyacımız olduğu gerçeği ortada. İlk hafta Bursaspor karşısında mücadelemizin karşılığını alamamıştık. Ama Eskişehirspor karşısında taraftarımızında önünde hak ettiğimiz bir sonuçla sahada galibiyetle ayrıldık. Ziya Doğan gibi işine son derece bağlı ve işini seven bir teknik direktör ve ekibinin sayesinde kendilerinin bizden istediği gibi 4-5 hafta sonra değil en kısa sürede Konyaspor'umuzun beklenilen ve istenilen seviyeye geleceğine inanıyoruz" dedi.

Takım kadrosuda yer alan oyuncuların tamamının transferlerinde bulunduğunu ve yapılarını iyi bildiğini ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Bana göre Konyaspor bu sezon belki de tarihinin en başarılı kadrolarından birine sahip oldu. Birilerinin Süper Lig'in en zayıf halkası olarak bizi göstermesi önemli değil. Önemli olan sizin içinizdeki mücadeleci hırsınızı ve savaşçı kimliğinizi sahada ortaya koymanız ve bunun beraberinde geleceği başarılı sonuçlar. Hepinize başarılı olacağınız konusunda inanıyoruz. Sadece işinize konsantre olun ve başarıyı düşünün. Bunun karşılığı da ligde önemli işlere imza atacak bir Konyaspor olarak görülecektir" şeklinde görüş belirtti.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, transfer döneminde ve sonrasında destek anlamında yalnız kaldıklarını belirterek, "Belki de Konyaspor, Konyalılar için kapalı bir kutu görünümündeydi. Ancak Konyaspor'un Eskişehirspor karşısında aldığı galibiyet ve ilk 2 haftada oynanan mücadeleci oyun şehrinde üzerindeki toprağı atmasına neden oldu. Görüyoruz ki Konya'da Konyaspor'a destek konusunda bir kıpırdanma var. Bunun artarak devam edeceğine inanıyoruz. Konya şehrinin desteği Konyaspor'u Spor Toto Süper Lig'de başarılı kılacaktır" derken, Gaziantepspor ve sonrasında oynanacak maçlarda Konyaspor'a başarılar dileğinde bulundu.

"Böylesi güzel bir ortamda ve iftar yemeğinde bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz" sözleriyle konuşmasına başlayan teknik direktör Ziya Doğan, "Konya'da daha önce iki kez çalıştım. Türkiye'de de birçok önemli kulüpte görev aldım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Böylesine uyumlu çalışan ve takıma destek veren başka bir yönetim görmedim. 2009-2010 sezonunda görev yaptığımız 4 aylık süre içerisinde inanılmaz güzellikler yaşadım. Bu güzelliklerin karşılığını Süper Lig'e çıkarak aldık. İşimiz bitmedi. Şimdi mücadelesiyle, hırsıyla ve kazanmak için sahada yüreğini ortaya koyan görüntüsüyle Konyaspor'un Süper Lig'de de başarılı olacağını herkese göstereceğiz. Yeni bir takımız. Zamana ihtiyacımız var. Ama bu kesinlikle bahane değil. En kısa zamanda istenilen Konyaspor sahada olacak. Bize her türlü desteği veren yönetimimizle çalışmamımızın büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Artık söz söyleyecek yerimiz 'saha' olacak" diye konuştu.

Takımın adına konuşan kaptanlar Eser Yağmur, Erdal Kılıçaslan ve Emre Toraman'da, güzel bir takım ortamı olduğunu ve herkesin tek düşüncesinin Konyaspor'un başarısı olduğunu söylerken, verilen destekle bunun artık kendileri için çok önemli bir görev haline geldiğini, bu görevi de eksiksiz olarak yerine getirmek adına daha çok çaışacaklarını ifade ettiler.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, yönetim kurulu üyelerini teknik heyet ve oyunculara tanıttı.

İftar yemeği Iraklı oyuncu Basem Abbas'ın yaptığı antrenör Abdullah Güllü ve takım arkadaşlarının taklitleriyle ve kahkalarla sona erdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA