• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor için önemli bir fırsat
11 Ekim 2010 Pazartesi 13:36

Konyaspor için önemli bir fırsat

Konyaspor, kendi sahasında konuk edeceği Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi
Spor Toto Süper Lig takımlarından Konyaspor, kendisahasında konuk edeceği Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi. Süper Lig'de birtürlü istediği sonuçları alamayan Yeşil-Beyazlı ekip, Fenerbahçe'yiyenerek iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Sarı-lacivertli ekiple 18 Ekim Pazartesi günü oynanacağı zorlu maçınhazırlıklarını çift antrenmanla sürdüren Konyaspor, saha ve seyirciavantajını iyi kullanmak istiyor. Milli maç nedeniyle verilen arayı çift antrenmanlarla değerlendiren Yeşil-Beyazlı ekipte morallerin oldukçayerinde olduğu gözlendi.

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Sarı-Lacivertlileri yenmek içiniyi hazırlandıklarını söyledi. Alınacak bir galibiyetin takımın önünüaçacağını dile getiren Başkan Karapınar, "Bu maçta alacağımız üç puanhem Konyaspor camiası için hem de Konya için önemli bir fırsat.Fenerbahçe gibi bir takımı yenmemiz bizim moral ve motivasyonumuzuartırır. Hem de gelecek adına daha umutlu şeyler söyleme imkânınakavuşuruz. İyi hazırlanıyoruz. Günde iki antrenman yapıyoruz. Moral vemotivasyonumuz yerinde. Milli takımda olan sporcularımızın dışındaeksiğimiz yok. "dedi.

Konyapor kalecisi Ercüment Kafkasyalı, kadro ile ligdeki durumlarınındoğru orantılı olmadığını ve şanssız maçlar nedeniyle istenilen yerdebulunmadıklarını dile getirdi. Biran önce toparlanarak ligde üstsıralara doğru yükselmek istediklerini dile getiren tecrübeli filebekçisi, Fenerbahçe maçının önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Ercüment Kafkasyalı, "Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara hem moralbozukluğunu üzerimizden atmak, hem de eksiklerimiz üzerinde daha çokçalışmak adına bize çok iyi geldi. Sıkı bir şekilde hazırlıklarımızısürdürüyoruz. Tek düşünce bir an önce istenmeyen durumdan kurtularakligde hak ettiğimiz yerlere gelmek. Bunun için önümüzdeki ilk engelFenerbahçe maçı. Rakibin durumu, kadrosu bizi ilgilendirmiyor. Bizimkazanmaya ve puanlar almaya çok ihtiyacımız var. Bunu Fenerbahçe maçında başararak daha fazla moral bulmak istiyoruz. Tek eksiğimiz bize moralolacak bir sonucu alamamak. Ben kadromuzla ligdeki konumumuzun doğruorantılı olmadığını düşünüyorum. " dedi. 
 
YORUMLAR
Yine hüsran olacak.
Abu Zidh Tin
Fener en az 3 dört tane atıp gidecek.nE YENMESİ NE PUANI.ligin dibine demir atıcaz.
194.54.38.238
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA