Konyaspor hazırlıklara başladı

Konyaspor hazırlıklara başladı
Konyaspor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarına başladı.
 
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra Fortis Türkiye Kupası'nda dün Alanyaspor ile oynanan maçta forma giyen futbolcular düz koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular ise şut çalışması yaptı. Antrenmana izinli olan kaleci Jefferson katılmazken, kendilerinden kulüp bulması istenen Mustafa Er ve Ferdi Başoda takımla birlikte çalışmaya çıktı.
Yeşil-beyazlı futbolcu Eren Şen, Alanyaspor maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyerek, "Kamp döneminde oynadığımız hazırlık maçlarında hep mağlup olduk. Onun için Alanyaspor maçında alınan galibiyet Ankaraspor maçı öncesi bizim için çok iyi oldu. Ankaraspor maçı farklı olacak. Zor bir maç olacak. Bu hafta çok iyi hazırlanarak Ankaraspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.
Sezonun ilk yarısında gol sıkıntısı çektiklerini ifade eden Eren Şen, "Takım olarak maçlarda iyi hücum yapamadık. Aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarla ikinci yarıda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ben de sakatlıktan yeni kurtuldum. Ağrısız, sızısız maçlar oynamak istiyorum. Birkaç maç oynadığım takdirde ben de takıma yardımcı olacağıma inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.