• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor hazırlıklara başladı
24 Nisan 2012 Salı 18:00

Konyaspor hazırlıklara başladı

TFF 1. Lig takımlarından Konyaspor, bir günlük iznin ardından Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı.
TFF 1. Lig takımlarından Konyaspor, bir günlük iznin ardından Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile devam etti.

İzinli olan Marcin Robak antrenmanda yer almazken, antrenmana katılan kaleci Pawelek'in oğlu takımla birlikte koşarak ilginç görüntüler oluşturdu.
Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir haftayı geride bıraktıklarını belirtti.
Oynanacak maçların azalması ve belli bir hedef doğrultusunda oynamanın haftaların yoğun geçmesine neden olduğunu ifade eden Özdemir, netice almak için gerekli sabrı göstermek zorunda olduklarını söyledi.  Özdemir, galip gelinen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının gerekli sabrı göstermek adına çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:  ''Kalan 3 haftayı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Evimizde, son haftalarda önemli çıkış yapan Adanaspor ile karşılaşacağız. Zengin bir kadroları var ki, onlar için büyük bir avantaj. Bizim de son üç haftadır evimizde kazanamama gibi bir dezavantajımız var. Adanaspor maçı bu olumsuzluğu kırma açısından önemli bir maç diye düşünüyorum. İnşallah düşündüğüm gibi olur.''
Özdemir, Adanaspor karşısında cezalı oyuncuların bulunmasının çok önemli bir sorun olmadığını, takıma dahil olan herkesin işini en iyi şekilde yaptığını dile getirdi.  AA 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA