• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor Golcüsünü buldu
10 Temmuz 2010 Cumartesi 06:09

Konyaspor Golcüsünü buldu

Konyaspor transfer çalışmalarına hız verdi. Transferde rotayı Çek Cumhuriyeti'ne çeviren yeşil beyazlılar,
Konyaspor transfer çalışmalarına hız verdi. Transferde rotayı Çek Cumhuriyeti'ne çeviren yeşil beyazlılar,
Liberec takımında forma giyen Çek Cumhuriyeti Ümit Milli Takım kaptanı Borek Dockal ile anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Dockal, 3 yıllık anlaşmaya imza atacak. Konyaspor'da ilk yılını kiralık oynayacak olan Dockal'ın diğer iki yıl için opsiyonu Konyaspor'da olacak. Sol kanatın yanı sıra sağ kanatta da oynayabildiği belirtilen genç futbolcunun Çek Cumhuriyeti Ümit Milli Takımda 60 kez forma giydiği öğrenildi.
Konyaspor'un diğer transfer bombası da yine Çek Cumhuriyeti'nden... Dockal'ın takım arkadaşı olan 25 yaşındaki golcü oyuncu Andrey Kerizç ile de yüzde 90 oranında anlaşmaya varıldı. Her iki oyuncunun da en geç Cumartesi günü Kızılcahamam'daki kampa katılması bekleniyor.
Transfer çalışmalarını takımın kamp yaptığı Kızılcahamam'da sürdüren Başkan Bahattin Karapınar, Konyaspor'u Süper Lig'de başarıya ulaştıracak bir kadro kurmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Transferi biran önce sonlandırmak istediklerini ifade eden Karapınar, takımın biran önce tam kadro çalışma yapmasını hedeflediklerini kaydetti
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA