• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor Giresunsporu konuk ediyor
30 Mart 2012 Cuma 23:36

Konyaspor Giresunspor'u konuk ediyor

Konyaspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde ligde kalma hesapları yapan Giresunsporu ağırlayacak.
Konyaspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde ligde kalma hesapları yapan Giresunspor’u ağırlayacak. Atatürk Stadyumundaki zorlu maç 16.30’da başlayacak ve karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek.
Bank Asya 1. Ligi’nde ilk 2 mücadelesi veren ve son oynadığı 9 maçın 7’sini kazanarak çıkış yakalayan Konyaspor, yarınç Giresunspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadı’ndaki maç saat 16.30’da başlayacak. Karşılaşmada, Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. Bilgiç'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Emre Suna yaparken, maçın dördüncü hakemi Alper Ulusoy.. Ligde, kalan 7 maçını en az kayıpla geçerek ilk 2 takım arasına girmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, düşme hattında yer alan Giresunspor maçının planları 3 puan üzerine yapıldı..
 Tatlıcak Tesisleri’nde ter atarak hazırlıkları tamamlayan ve kampa giren Konyaspor’da moral süper. Takımda eksik yok. Zirve yolundaki rakiplerinin zorlu maçlar oynayacağını hesaba katan yeşil-beyazlılar, Giresunspor engelini kayıpsız geçerek, olası liderliğin tadını çıkartmak ve son 6 haftaya avantajlı girmek istiyor. Uzun süren sakatlığının ardından geçtiğimiz hafta Güngören deplasmanında son 15 dakika forma giyen Ertuğrul’un da bugünkü maçta ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.
 
 İki takım taraftarının da büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşma, zirvenin diğer adayları içinde büyük önem taşıyor. Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Giresunspor’un ligde bulunduğu konum nedeniyle maça mutlak kazanmak için çıkacağını, bu nedenle karşılaşmanın çok çekişmeli geçeceğini dile getirerek, “Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Kazanmak istiyoruz. Bunu da tribünleri dolduracak taraftarlarımızın desteğiyle başaracağız” dedi.
 
Hava sıcaklığı 15 derece olacak
 
Maçın biletleri 1 ve 5 liradan satışa sunulurken, maç saatinde Konya'da hava sıcaklığının yaklaşık 15 derece olması bekleniyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA