• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor Gençlerbirliğine hazırlanıyor
08 Nisan 2009 Çarşamba 17:21

Konyaspor Gençlerbirliği'ne hazırlanıyor

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam ediyor.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra şut çalışması yapan futbolcular antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana salonda çalışan Koray İçten, Caner Altın ve ile Bülent Bölükbaşı katılmazken, Ömer Gündostu takımdan ayrı olarak yürüyüş, düz koşu ve top çalışması yaptı.
Konyaspor'un Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz iki haftalık kötü gidişin ardından Hacettepe karşında iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Alınan galibiyetlerin devamını getirmek istiyoruz. Çünkü kendimizi biraz zorlamamız lazım. İki hafta iyi gittiğimiz takdirde her şeyin düzeleceğini düşünüyorum. Bu hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağız. Gençlerbirliği ve sonrasında oynayacağımız Sivasspor maçları bizim için çok önemli. Ama bu hafta deplasmanda Gençlerbirliği karşında galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA