• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor formasıyla başarılı olmak istiyorum
01 Temmuz 2010 Perşembe 15:11

Konyaspor formasıyla başarılı olmak istiyorum

Takımın golcü isimlerinden Eser Yağmur, çok arzu ettiği Süper Lig'de mücadele etme hedefine Konyaspor formasıyla iki sezon aradan sonra ulaştığı için mutlu olduğunu belirtirken, tek düşüncesinin t

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan golcü oyuncu Eser Yağmur, yeni bir ekip olduklarını ve bunun zorluğunu ligde yaşamamak için uyum sorununu atlatmaya çalıştıklarını söyledi.

"Öncelikle sezon tüm arkadaşlarıma ve takımımıza hayırlı olsun" sözleriyle değerlendirmesine başlayan oyuncumuz Eser Yağmur, " Yeni bir takım olduk. Herkesin bir uyum ve kaynaşma süresi olacak. Takımın performansı tabiki zaman içerisinde belli olacak. Şimdiden bir değerlendirme yapmanın sağlıklı olmayacağı düşüncesindeyim. Şu an için güzel bir arkadaşlık var ve yavaş yavaş kaynaşmaya başladık. İki kamp geçireceğiz. Yurtdışında da kamp yapacak olmamızın bizim adımıza bir artı olacağına inanıyorum. Zaman her şeyi gösterecek" şeklinde görüş belirtti.

Golcü oyuncu Eser Yağmur "Konyaspor'un hedefi ne olacak?" sorusuna "Süper Lige çıkan takımlar için ilk hedef ligde kalmak. İlk 10 takım arasında sezonu tamamlarsak bu büyük bir başarı olacaktır. Daha sonra iskeleti korunan kadroya yapılacak birkaç takviye ile takımın ilerleyen dönemlerde daha da üst sıralara oynaması sağlanabilir. Ama yeni bir takım oluştuktan sonra hedefin büyük gösterilmesi takıma zarar verebilir. Birbirimizle kaynaşmayı ve uyum sorununu en kısa sürede ortadan kaldırdığımız zaman daha da iyi olacağımıza inanıyorum" cevabını verdi.

Konyaspor formasıyla iki yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'de mücadele edeceğini de sözlerine ekleyen oyuncu Eser Yağmur, "İki sene aradan sonra yeniden Süper Lig'e döndüm ve Süper Lig'de mücadele edeceğim. Bu benim adıma çok önemliydi. Ben sakatlandıktan sonra iki sene Bank Asya 1.Lig'de oynadım. Hedefim en kısa zamanda Süper Lig'e dönüş yapmaktı. Bunu da Konyaspor forması altında başardım. Her sezon olduğu gibi en iyi performansımı ortaya koyarak takımıma faydalı olmaya çalışacağım" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA