• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor çalışıyor
13 Kasım 2009 Cuma 13:36

Konyaspor çalışıyor

22 Kasım Pazar günü 13.haftada konuk edeceği Boluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Konyaspor
22 Kasım Pazar günü 13.haftada konuk edeceği Boluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, güne iki grup halinde kondisyon salonunda yapılan çalışmayla başladı. 3 günlük izin sonrası Perşembe akşamı yapılan antrenmanla Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan takımımız, günün ilk antrenmanını sabah salonda gerçekleştirdi.

İki grup halinde yapılan salon çalışmasına izinli olan Erdal Kılıçaslan ile hasta olan Recep Öztürk, Ömer Hacısalihoğlu ve Branimir Poljac katılmadı.

Abdülvahit Karacabey, Volkan Koçaloğlu, Alper Kalemci, Dursun Karatay, Eray Birniçan, Haluk Tanrıseven, Muhammed Yürükuslu, Nazmi Terzioğlu, Recep Aydın, Serhat Akyüz, Uğur Akdemir, Uğur Yanıkdemir, Umut Kekilli, Volkan Fındıklı, Yusuf Kurtuluş, Ufukhan Bayraktar, Oğuz Özden ve Zafer Demir, Mehmet Ayaz, Tayfun Türkmen, Eser Yağmur, Ferdi Başoda, Görkem Görk, Mehmet Şen, Ramazan Kahya, Kaue Da Silva'dan oluşan iki ayrı grup ısınma hareketleri ile başlayan, kondisyon salonunda yapılan yaklaşık 45 dakikalık çalışmayla devam eden antrenmanı, sahada yapılan çıkış koşuları ve açma-germe hareketleri ile tamamladı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA