• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor bayramlaştı
10 Eylül 2010 Cuma 18:01

Konyaspor bayramlaştı

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Konyaspor'un işini seven teknik heyet ve oyuncu kadrosuyla
Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Konyaspor'un işini seven teknik heyet ve oyuncu kadrosuyla Konya'nın gurur duyacağı bir takım olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.
     Konyaspor'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşama töreni düzenlendi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen törene, yöneticiler, teknik kadro, futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı.
     Karapınar, burada yaptığı konuşmada, bayramların güzelliklerin yaşandığı müstesna günler olduğunu belirtti.
     Futbol takımının güzel insanlardan oluşan iyi bir aile olduğunu dile getiren Karapınar, şunları kaydetti:
     ''Bu ailenin parçaları olarak sizlerle bayram sevincini yaşamak istedik ve bir araya geldik. Öncelikle herkesin bayramını kutluyorum. Sizler takımımızın başarısı için buradasınız. Bu konuda size güvenimiz tam. Konyaspor, işini seven teknik heyet ve oyuncu kadrosuyla Konya'nın gurur duyacağı bir takım olma yolunda hızla ilerliyor. Birlik beraberliğimizi daha da üst seviyeye taşıyarak amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum. İnşallah her günümüz bayram güzelliğiyle geçer''
     Teknik Direktör Ziya Doğan ise dünyada 1 milyara yakın insanın çeşitli nedenlerden dolayı ihtiyaçlarını karşılayamadığını, böylesi güzel günlerde ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunulması gerektiğini belirtti.
     Takım Kaptanı Erdal Kılıçarslan da Konyalılara en güzel bayram hediyesini Bucaspor maçını kazanarak alacakları 3 puanla vereceklerini kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA