• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor başarı formülünü buldu
07 Haziran 2010 Pazartesi 18:18

Konyaspor başarı formülünü buldu

Konyaspor alt yapı takımında oynayan sporcularla ve ailelerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Konyaspor alt yapı takımında oynayan sporcularla ve ailelerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, alt yapıda ve üst yapıda başarılı bir sezon geçirdiklerini, ancak şampiyonlukla eşdeğer başarının 5 yıl içerisinde kadrosunun yüzde 70-80'i Konyalı sporculardan oluşan bir Konyaspor ile geleceğini söyledi.
Karatay Belediyesi meclis salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Bahattin Karapınar, Alt yapıdan sorumlu ,Osman Tezcan, Mehmet Soylu,  Mesut Erçetin, Gençlik Geliştirme Projesi Sorumlusu İsmet Karababa, Alt yapı takımlarında görev alan teknik adamlar, oyuncular ve aileleri katıldı.

Toplantının açılışında katılımcılara Alt yapı takımlarımızın 2009-2010 sezonunda elde ettiği başarıların ve yapılan çalışmaların aktarıldığı bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

Alt yapı takımları için yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara ve velilere bilgi veren Gençlik Geliştirme Projesi Sorumlusu İsmet Karababa, göreve geldikleri günden itibaren sağlıklı ve sağlam temeller üzerine teşkil edilen bir alt yapı yapılandırması için çalıştıklarını belirtti.

Karababa, "Bizim için çocuklarınızın iyi birer sporcu olmasından önce iyi birer birey olması önemlidir. Bunun için gecesini gündüzüne katan ve çalışan bir antrenör grubuna sahibiz. Amacımız Konyaspor alt yapısında daha sağlıklı bir yapılanma ile önemli başarılara dahası da üst yapıya vereceğimiz oyuncuların iskeletini oluşturacağı Konyaspor'a ulaşmak" derken, kendilerine her türlü imkanı sağlayan Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

"Yıllardır sıkıntıların başlıca sebebi alt yapıya gerekince verilmeyen önemdir" diyerek konuşmasına başlayan Osman Tezcan, "Sezon başında yaşanan sıkıntıları masaya yatırdık. Bunların giderilmesi adına adımlar attık ve öncelikle iyi bir teknik ekip kurduk. Konya'nın sahip olduğu potansiyeli harekete geçirdik. Geçmiş dönemlerde de başarılar yaşandı. Ama bunlar bu dönemdeki gibi önemli başarılar değildi. Başarılı mıyız ? diye sorarsanız. Bence gerçek anlamda başarılıyız diyemeyiz. Yapılacak daha çok iş var. Bunları doğru olarak yaptığımız ve A Takım iskeletini Konyalı sporculardan oluşturduğumuz zaman gerçek anlamda başarılıyız diyebiliriz" şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA