• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor, Aykut Kocamandan haber bekliyor
13 Haziran 2018 Çarşamba 14:49

Konyaspor, Aykut Kocaman'dan haber bekliyor

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Atiker Konyaspor’da yönetim kurulu, Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan Aykut Kocaman’ın durumunun netleşmesini bekleyecek

Yeni sezon planlamasına başlayan Atiker Konyaspor’da idareciler, bir yandan takımda ‘fazlalık’ olan oyuncuları temizlemeye çalışırken, diğer yandan da takımın başına getireceği teknik direktörü belirlemek için kafa yoruyor. Takımı ligde tutmayı başaran teknik patron Sergen Yalçın ile geçtiğimiz pazartesi günü telefon görüşmesi yapan yeşil-beyazlı kurmaylar, diğer adaylarla da görüştükten sonra takımı emanet edeceği isme karar verecek.

FENER’DEN HABER BEKLENİYOR
Hoca arayan Anadolu Kartalı’nın kafasını Aykut Kocaman karıştırdı. Konyaspor yönetimi, başkanlığa Ali Koç’un seçilmesinden sonra Fenerbahçe’deki geleceği tartışma konusu olan teknik patron Aykut Kocaman’ı ayrılması durumunda yeniden Konya’ya getirmek isteyecek. Aykut Kocaman için Fenerbahçe’nin alacağı kararı bekleyen ekibimizin, acele etmeyeceği ve Kocaman’dan alacağı cevaba göre hareket edeceği bilgisine ulaşıldı.

KULÜP TARİHİNE GEÇMİŞTİ
Daha önce 2 dönem Konyaspor’da görev yapan Aykut Kocaman, kısa süre içerisinde adını kulüp tarihine altın harflerle yazdırmıştı. Ekibimiz, Kocaman ile bir Türkiye Kupası kazanırken, 2 kez de UEFA Avrupa Ligi'nde oynama hakkını elde etti. II. Kocaman döneminde takımının başında 95 lig, 32 Türkiye Kupası ve 6 Avrupa Ligi maçına çıkan deneyimli teknik direktör, Konyaspor tarihinin en istikrarlı ismi olmayı da başarmıştı.

KOCAMAN REKORLAR KIRDI
Aykut Kocaman, yeşil-beyazlı kulübün tarihine geçen başarılı sonuçlara imza attı. 2015-2016 sezonunda ligi 3. bitirerek, kulüp tarihinin en iyi derecesini elde eden Kocaman yönetimindeki ekip, aynı sezon 66 puan topladı ve en yüksek puanı kazandı. Ligde geçen sezon 19 galibiyet alan Kocaman'ın öğrencileri, 26 yıl sonra 14 galibiyetle sezonunu geri bırakarak, kulüp rekorunu kırdı. Yine ilk kez Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlayan deneyimli teknik adam, Konya tarihine geçti.

ALTERNATİFLERİ HAZIR
Atiker Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman’dan olumsuz cevap alması durumunda listesindeki diğer adaylarla görüşmeye başlayacak. Kabarık olan Anadolu Kartalı’nın listesinde Sergen Yalçın, Ersun Yanal, Rıza Çalımbay, Okan Buruk, Igor Tudor ve Slaven Bilic gibi önemli isimler bulunuyor. Temsilcimizde teknik direktör konusunun önümüzdeki hafta içerisinde açığa kavuşturulması bekleniyor. Yeşil-beyazlılarda transfer çalışmaları da yeni hocayla birlikte hız kazanacak.

VELİ ÖZKAN / YENİ HABER

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA