• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor Antalyaspora bileniyor
23 Ekim 2010 Cumartesi 10:59

Konyaspor Antalyaspor'a bileniyor

Ligde 6 haftadır kazanamayan Konyaspor, kötü gidişata son 5 maçın 4ünü kazanan Antalyasporu yenerek son vermek istiyor. Mardan Stadındaki zorlu maç saat 19.00da başlayacak.
Ligde 6 haftadır kazanamayan Konyaspor, kötü gidişata son 5 maçın 4’ünü kazanan Antalyaspor’u yenerek son vermek istiyor. Mardan Stadı’ndaki zorlu maç saat 19.00’da başlayacak.
 
Ekibimizde cezalı Lietava ve izinli İbrahim Ege dışında eksik yok

KONYASPOR 6 HAFTADIR KAZANAMIYOR
Spor Toto Süper Lig’de 9. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Konyaspor, deplasmanda Medical Park Antalyaspor’a konuk olacak. Ligde 6 haftadır kazanamayan ve son iki maçında da sahadan 4-1’lik yenilgilerle ayrılan Yeşil-beyazlı ekibimiz üzerindeki karabulutları Antalya’da dağıtmak istiyor. Geride kalan 8 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alan Ziya Doğan’ın öğrencileri çıkışa geçme adına Antalyaspor’u yenmek için söz birliği yaparken tüm takım galibiyete kenetlenmiş durumda.

Son iki maçta alınan farklı yenilgilerden sonra Antalya maçının kendileri için çok daha önemli hale geldiğine dikkat çeken Konyasporlu futbolcular, “Ligde iyi bir çıkış yakalayan moralli Antalyaspor karşısına galibiyet için çıkacağız. Kazanıp kötü gidişata ‘dur’ diyeceğiz. Bizim için sezonun en önemli maçlarından birisi olacak” açıklamaları yaptılar.

ANTALYASPOR İYİ BİR SERİ YAKALADI
Sezona farklı Fenerbahçe yenilgisi ile başladıktan sonra üst üste 2 maçtan beraberlikle ayrılan Antalyaspor 4. haftadan beri sürekli yükselen bir form grafiğine sahip. Son 5 maçta sadece deplasmanda 2-1’lik sonuçla Beşiktaş’a yenilen ve diğer 4 maçını kazanan Antalyaspor 9. haftaya 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 6. sırada girdi. 14 puanı olan Güney ekibi evinde oynadığı 4 maçın da 2’sini kazanıp diğer 2’sinde sahadan 1 puanla ayrıldı.
 
Konyaspor karşısında üst üste 3. galibiyetini alabilmek için mücadele verecek olan Antalyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, “İyi bir yoldayız. Amacımız, kazanma alışkanlığını takımın anlayışına oturtmak. Bu hafta ligin önemli takımlarından biri olan Konyaspor ile oynayacağız. Her maç ciddiyet istiyor. Seyirci ve saha avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Tek düşüncemiz Konyaspor maçını kazanmak” dedi.

MAÇ MARDAN STADI’NDA OYNANACAK
Antalyaspor-Konyaspor maçı Mardan Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak. İzmir’den Tolga Özkalfa’nın yöneteceği zorlu maçta ev sahibi Antalyaspor’da Yenal Tuncer kart cezalısı Serge Pacome ise sakat olduğu için forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Necati Ateş ise forma giyecek. 6 haftalık galibiyet özlemini dindirmek isteyen Konyaspor’da kart cezalısı İvan Lietava izinli olan İbrahim Ege dışında eksik bulunmuyor.
 
Takımların sahaya şu muhtemel 11’lerle çıkması bekleniyor:

ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Radeljic, İlkem (Ertuğrul), Kerem, Sedat, Uğur İnceman, Deniz Barış, Ali Zitouni, Tita ve Necati.

KONYASPOR: Orkun, Veli, Kere, Erdinç, Basem Abbas, Hakan, Adnan, Emre, Burak (Montano), Grajciar ve Tazemeta.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA