• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor altyapısı için önemli proje
03 Temmuz 2017 Pazartesi 14:01

Konyaspor altyapısı için önemli proje

Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’u makamında ziyaret etti

Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, yanında teknik danışman Serkan Ünver, futbol gelişim akademi koordinatörü Cihan Önal, akademi menajeri Taner Ay, akademi eğitim danışmanı Bülent Yaldır’la birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Atiker Konyaspor’un önderliğinde ilk ve ortaokullarda hayata geçirilecek projeye, Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu destek verecek.

Futbol gelişim akademisiyle yakından ilgilenen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, ziyaret sırasında projenin detaylarını görüştü.

Akçay, Gürsoy'a Konyaspor’da forma giyen çocukların Türkçe, İngilizce, Fen ve Matematik derslerine katkı sağlamak için gönüllü öğretmenlerin bulunmasının son derece önemli olduğunu aktararak teşekkür etti.

Proje hayata geçtiğinde öğretmenlerin tesislere gelerek burada altyapıdaki çocuklara derslerinde daha da başarılı olabilmeleri için eğitim desteği sağlayacaklar.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy Konyaspor’un son yıllardaki başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek “Bütün imkânlarımızla Konyaspor’un hizmetindeyiz. Her türlü desteği vermeye hazırız. Bahse konu proje için de elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Proje kapsamında ilk ve ortaokullarda düzenli olarak turnuvalar düzenlenecek ve Atiker Konyaspor futbol gelişim akademisi için yıl boyu sürecek taramalar ve seçmeler yapılacak. Okul kulüp işbirliği üst düzeye getirilerek daha fazla yetenekli futbolcuya ulaşılmaya çalışılacak.

Yapılan konuşmaların ardından Konyaspor forması ile lisanslı ürünlerin bulunduğu hediyeler takdim edildi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA