• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor 3 özel maç yapacak
02 Ocak 2010 Cumartesi 22:37

Konyaspor 3 özel maç yapacak

Antalya Belekte kamp yaparak ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Konyasporda, kampta yapılacak özel maçların takvimi de netleşiyor.
Antalya Belek’te kamp yaparak ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da, kampta yapılacak özel maçların takvimi de netleşiyor.
Yeşil-beyazlı takımın Sirene Golf otelin sahasında önceki akşam yapması gereken antrenman teknik adamlar tarafından iptal edildi. Kartallar, dün sabah otelin sahasında kros yaptılar. Bu antrenmana kampın başından buyana rahatsızlığı nedeniyle çalışmalarda yer almayan Da Silva katılırken, genç futbolcu Recep Aydın’ın dinlendiği öğrenildi. Yeşil-beyazlılar, dün de akşam saatlerinde teknik-taktik içeren biri çalışma yaptılar.. Konyaspor’da çalışmalar bugün de çift antrenmanla devam edecek.
Konyaspor’un, Belek kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programı da netleşiyor.. Yeşil-beyazlılar, 5 Ocak’ Salı günü Eskişehirspor, 9 Ocak Cumartesi günü de Telekomspor ile karşı karşıya gelecekler. Bu arada, 7 Ocak’ta Almanya’nın Hamburg takımıyla biri maça yapılması planlanmakta. Bu takım olmaması halinde Belek’te kamp yapan bir takımla 3. hazırlık maçı oynanacak.
ÖZKARA: HERŞEY DAHA İYİ OLACAK
Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirmeyi amaçladıklarını, çalışmaların bu doğrultuda gittiğini ifade ederek, Bank Asya 1.Lig'in ikinci yarısındaki hedeflerinin ilk yarıda kaybettikleri puanları telafi etmek olduğunu açıkladı. Takım olarak başarılı olacaklarına inandıklarını vurgulayan Özkara, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: ''İlk yarıda beklentilerimizin üzerinde puan aldık. Ancak, beklenmedik puanlar da kaybettik. İkinci yarıda herkesin beklentilerine yanıt verebilecek bir takımın üretilmesi için devre arasını çok iyi kullanıyoruz. Bizim için önemli olan ikinci yarıya kazasız belasız ve iyi bir başlangıç yapmak. Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Bireysel anlamda çok tecrübeli olan futbolcularımızla takım oyununu da sahaya yansıtarak hedefimize ulaşacağız. İkinci yarı herkesin arzuladığı mücadele gücü yüksek bir Konyaspor sahada olacak” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA