• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaspor 100 bin sms ile taraftar bekliyor
30 Ocak 2010 Cumartesi 11:02

Konyaspor 100 bin sms ile taraftar bekliyor

Bank Asya 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Konyaspor'un yönetim kurulu, taraftar avantajını
Bank Asya 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Konyaspor'un yönetim kurulu, taraftar avantajını en iyi şekilde kullanabilmek için maç öncesinde 100 bin kişinin cep telefonuna SMS atarak, seyirciyi tribünlere çekmeye çalışıyor.
     Ekonomik anlamda zor günler geçiren, ikinci devreye de puan kayıplarıyla başlayan Konyaspor'da taraftar ve şehrin ileri gelenlerinin desteğini arkasına almaya çalışan kulüp yönetimi farklı uygulamalara imza atıyor. Yeşil-beyazlı ekibinin Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Konyaspor'un, Konya için bir marka olduğunu ve esas yerinin Süper Lig olması gerektiğini söyledi.
     Konyaspor'un hak ettiği Süper Lig'e yeniden yükselmesi için yönetim olarak gece gündüz demeden ellerinde gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Yönet, Konyaspor'u Süper Lig'e çıkaracaklarına inandıklarını ifade etti.
     Ligin ilk devresinde başarılı bir performans sergilediklerini, ancak ikinci yarıya şanssız şekilde puan kayıplarıyla başladıklarını anlatan Yönet, Dardanelspor maçı ile yeniden çıkışa geçeceklerini belirtti. Yönet, naklen yayın ihalesinin ardından ekonomik sıkıntı içinde olan birçok kulübün Süper Lig'e çıkmak için daha fazla mücadele edeceğini belirterek, ''Bunu ikinci devrenin ilk haftalarında gördük. Ligin zirvesindeki takımlar önemli puan kayıpları yaşadı. Biz de ilk iki haftada henüz galibiyetle tanışamadık. Ancak bu hafta yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum'' dedi.
    
     -100 BİN TARAFTARA SMS'LE DESTEK ÇAĞRISI-
    
     Taraftarlardan ve şehrin ileri gelenlerinden destek beklediklerini anlatan Yönet, şunları kaydetti:
     ''Ortalama 8 bin seyirciye oynuyoruz. Konyaspor gibi Bank Asya Birinci Lig'de zirveyi isteyen bir takımın dolu tribünlere oynaması lazım. Biz bu nedenle ikinci devrenin ilk maçından itibaren SMS'le davet uygulaması başlattık. Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda sanayici ve iş adamını cep telefonlarına gönderdiğimiz 100 bin SMS ile maça davet ettik. Ancak ilk maçta yine istediğimiz taraftar sayısına ulaşamadık. İkinci devrenin ilk maçında olduğu gibi yarın oynayacağımız Dardanelspor maçında da 100 bin kişiye SMS atacağız. Bu maçla birlikte inşallah dolu tribünlere oynarız. Şehrin ileri gelenlerinden de bu konuda destek bekliyoruz.''
     Yönet, Dardanelspor ile Atatürk Stadı'nda yapacakları karşılaşmanın bilet fiyatlarının eski yeşil tribün 5, kale arkası ve maraton tribün 3, kapalı tribün için ise 20 lira olduğunu sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA