• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaporun Ç.Rize maçı kadrosu
29 Ekim 2011 Cumartesi 21:20

Konyapor'un Ç.Rize maçı kadrosu

Bank Asya 1. Lig'in 9. haftasında Konyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. İşte Yeşil Beyazlılar'ın maç kadrosu:

Hazırlıklarının Konya bölümünü Cuma günü yaptığı antrenmanla tamamlayan Konyaspor, uçakla gittiği Trabzon'dan karayolu ile Rize'ye geçti ve maç saatini beklemeye çekildi.

Yeşil Beyazlılar'da kırmızı kart cezalısı Erdinç Yavuz dışında eksik bulunmuyor.

Ligde oynadığı son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Konyaspor, yakaladığı çıkışı Rize deplasmanında da sürdürmek istiyor.

KONYASPOR'UN MAÇ KADROSU

Konyaspor'un 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

"Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Hakan Aslantaş, Tolga Ünlü, Selim Ay, Abdülkerim Bardakçı, Muhammet Yürükuslu, Gökhan Emreciksin, Recep Aydın, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Niyazi Nayernazlı, Feyyaz Belen, Ali Dere, Rifat Erdem, Serbay Yağız, Can Parlayan, Marcin Robak..."

ÇAYKUR RİZE İLE 13. RANDEVU

Konyaspor, Ç.Rizespor'la bugüne kadar Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de 12 kez karşılaştı. Yeşil Beyazlılar, bu maçlardan 4'ünü kazanırken, 2 maçtan yenilgiyle ayrıldı. İki ekibin 6 mücadelesi ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım son olarak 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig'de karşılaşmış, Rize'deki maçı 2-1 kaybeden Konyaspor, rakibiyle evinde 1-1 berabere kalmıştı.

Bank Asya 1. Lig'in 9. haftasında Pazar günü (30 Ekim) Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda oynanacak Çaykur Rizespor-Konyaspor karşılaşması saat 13.30'da başlayacak. Maçı İstanbul'dan Üst Klasman hakemi Serkan Çınar yönetecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA