• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya’nın yükselen AVM’si Novaland Outlet
11 Ekim 2019 Cuma 16:29

Konya’nın yükselen AVM’si Novaland Outlet

Konya’da yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan Novaland Outlet’in her geçen gün büyüdüğünü dile getiren AVM Genel Müdürü Sinan Akdemir, “Konya’nın ilk ve tek outleti Novaland Outlet, yüzde 97.1 gibi yüksek doluluk oranıyla Konya’ya değer katmaktadır” dedi.

Novaland Outlet Genel Müdürü Sinan Akdemir, Konya’nın yazılı ve görsel basın temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Novaland Alışveriş Merkezleri’nin hem kalite hem de müşteri sayısında hızla yükseldiğini ve Konya’ya değer kattığını dile getiren Sinan Akdemir, “2015 Haziran ayında kapılarını ziyaretçilere açan Konya’nın ilk ve tek outleti Novaland AVM, 2019 yılında çok gerilerde başladığı yarışta hızla ön safhalara geçmektedir. 2019 yılı Eylül ayında Türkiye genelinde AVM ziyaretçi endeksi yüzde 2.3 azalırken Novaland AVM’de 2018’e göre yüzde 52.2 artış yaşanmıştır. 33 bin metrekarelik kiralanabilir alanı, 127 mağazası ve 1600 araçlık açık ve kapalı otoparkıyla Konya’nın çekim merkezi haline gelen Novaland’de hepsi ulusal düzeyde olan markalara 2019 yılında Lescon, Korkmaz, Sporjinal, Profilo, Globay, Takıştır, Teknosize gibi yeni markalar da ilave olmuştur” ifadelerini kullandı.

novaland-outlet-konya-2.png

‘MARKALARIN ÇEKİM MERKEZİ OLDU’

Novaland Outlet’in ünlü markalar için çekim merkezi haline geldiğini söyleyen Sinan Akdemir, “Bugün yüzde 97.1 gibi son derece yüksek bir doluluk noktasına gelen Novaland, markaların da çekim merkezi haline gelmiştir. Toplam 2.654 metrekarelik çocuk oyun alanına sahip olan Novaland çocuklu ailelerin vazgeçilmez yeri halindedir. Yine Konya’nın sinema seyircisine hitap edecek 8 konforlu sinema salonu ile vizyon filmleri seyirci ile buluşturmaktadır. Bölgede yerleşimin giderek artmasının yanı sıra hemen yanımızda faaliyete geçen 5 bin 500 kişilik öğrenci yurdu için de Novaland sosyalleşme ve keyif alanı durumundadır” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

novaland-outlet-konya-3.png

novaland-outlet-konya-1.png

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA