• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyanın tramvayları Berlinde ilgi gördü
29 Eylül 2014 Pazartesi 17:42

Konya'nın tramvayları Berlin'de ilgi gördü

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve Konya’ya özel olarak tasarlanan son model tramvaylar, Almanya’da düzenlenen Uluslararası Berlin Innotrans Fuarı’nda büyük ilgi gördü.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve Konya’ya özel olarak tasarlanan son model tramvaylar, Almanya’da düzenlenen Uluslararası Berlin Innotrans Fuarı’nda büyük ilgi gördü. 
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve Konya’ya özel olarak üretilen son model tramvaylar, sektörün dünyada en büyük fuarı olan “Innotrans Berlin 2014”te büyük ilgi gördü. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni tramvaylarının da sergilendiği Innotrans Berlin 2014’te demiryolu teknolojileri, raylı araçlar, raylı araç trafik sistemleri, yolcu hizmetleri teknolojileri, raylı sistem planlama teknolojileri, raylı araç ekipmanları, lojistik sistemler gibi alanlarda konusunda binlerce firma yer aldı. Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu ve beraberindeki heyet “Innotrans Berlin 2014” Fuarı’na katılarak incelemelerde bulundu. Fuarda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya’ya özel olarak tasarlanan ve üretimi devam eden son model tramvay da ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu, tramvay ihalesini alan Skoda firmasının İkinci Başkanı Zal Shahbaz ile birlikte Konya tramvayını inceleyen ziyaretçileri bilgilendirdi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Uslu ve beraberindeki heyet, IAA Hannover 2014, Hannover Ticari Araçlar ve Ekipmanları Fuarı’nda da elektrikli otobüsleri inceleyerek dünyada bu alandaki gelişmeler hakkında bilgi aldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA