• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalılar olarak birbirimize destek olacağız
24 Ağustos 2010 Salı 13:39

'Konyalılar olarak birbirimize destek olacağız'

Konya Büyükşehir Belediyesinin Mahallede Ramazan Akşamları programları devam ediyor. Programlara katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyada Ramazan ayında büyük bir

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Mahallede Ramazan Akşamları programları devam ediyor. Programlara katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da Ramazan ayında büyük bir hareketlilik yaşandığını belirterek, “Konyalılar olarak birbirimizin derdiyle dertlenmeye gayret gösteriyor, kardeşlik ve işbirliği için şehir olarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

 Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinliklerinden olan “Mahallede Ramazan Akşamları” devam ediyor.

16 Ağustos Pazartesi günü Bosna Hersek Mahallesi’nde başlayan Selçuklu TOKİ Konutları içi; Şeyh Şamil Mahallesi, Aydınlıkevler Semt Pazarı ile devam eden programların dün akşamki durağı Hocacihan 100. Yıl Semt Pazarı oldu.

GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Programlara katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan etkinliklerinin şehrin farklı yerlerinde yoğun olarak devam ettiğini söyledi. Kardeşliğin artması ve bir araya gelme imkanı açısından programların önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, “Konya’da Ramazan ayında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Yardımlaşma duyguları, paylaşma duyguları artıyor. Belediyeler, sivil toplum kuruluşları, vakıflar, hayırseverler hep birlikte yüzlerin gülmesini sağlıyor. Konyalılar olarak birbirimizin derdiyle dertlenmeye gayret gösteriyor, kardeşlik ve işbirliği için şehir olarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Keloğlan, meddah, orta oyunu, Hacivat-Karagöz, tiyatro gösterisi ve sihirbaz gibi etkinlikler ile Mehter Takımı ve mini bir konserin yer aldığı, çocuklara hediyelerin verildiği programlar mahalle sakinlerinden büyük ilgi görüyor.

GELECEK PROGRAMLAR

24 Ağustos Salı günü Fatih Işıklar Bedrettin Demirel İlköğretim Okulu’nda yapılacak Mahallede Ramazan Akşamları; 25 Ağustos Çarşamba günü Karkent İzzet Bezirci İ.Ö.O., 26 Ağustos Perşembe günü Araplar Semt Pazarı, 30 Ağustos Pazartesi günü Karaaslan Cumhuriyet İ.Ö.O., 31 Ağustos Salı günü Çaybaşı Mahallesi Yunus Emre İ.Ö.O., 1 Eylül Çarşamba günü Kurtuluş Mahallesi Selçuk İ.Ö.O., 2 Eylül Perşembe günü Melikşah Mahallesi Semt Pazarı’nda yapılacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA