• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalılar Adanada biraraya geldi
09 Haziran 2013 Pazar 11:11

Konyalılar Adana'da biraraya geldi

Adanada yaşayan Konyalılar, Merkez Park içinde bulunan Dünya Türkmenler Birliği Türkmenler Otağında düzenlenen yemekte biraraya geldi.
Adana’da yaşayan Konyalılar, Merkez Park içinde bulunan Dünya Türkmenler Birliği Türkmenler Otağı’nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Etkinliğe Adana’da yaşayan, bir şekilde Konya’da görev yapmış fahri Konyalı işadamı, bürokrat, hakim ve savcılar ile Konya’dan misafirler de katıldı. Yemekte Adana’da görev yapmakta iken tayini çıkan Konyalı hakim ve savcılara teşekkür plaketi takdim edildi.
Yemeğe Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana Dernekler İl Müdürü Recep Kurdoğlu, Adana Özel Yetkili 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erol Tekman, Adana Basın Savcısı Hasan Öz, eski Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmail Ademoğlu, Adana Cumhuriyet Savcısı Yaşar Suntar, İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak, Adana'nın tanınmış simalarından Şükrü Kulak ile Türkiye Gazetesi Adana Bölgesi üst düzey yetkilisi Mustafa Kulak, Akdeniz Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı Av. İsmail Demirdüzen, ÇÜ Tıp Fakültesi Genetik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Demirhan, Milli Eğitim Müfettişi Yunus Bağcı, işadamı Zühtü Doğrul, işadamı Yemeğe Konya’dan gelen Konya’nın tanınmış siyaset, spor ve işadamı Zühtü Coşkun, Müteahhit Hasan Parlar, İbrahim Erdemir, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Mustafa Uslu, Tekel Eski Bölge Müdürü Erol Kocağil, Adana'nın tanınmış tekstil mağazalarından Büşra Giyim'in sahibi Hakkı Koçpınar, Ereğliler Derneği Başkanlığı yapmış Adana Büyükşehir Belediyesinde yöneticilik yapan Talip Pektaş, Öğretim Üyesi Cevdet Çetin, sanayici Menderes Ulutaş, sanayici İbrahim Pektaş, Barış Radyosunun sahibi ve Adana’da faaliyet gösteren pek çok STK’nın bir araya gelerek oluşturduğu AS Platform sözcüsü Mahmut Eraslan, Adana’nın tanınmış işadamlarından Demirgök Grup mağazalarının sahibi Ali ve Mehmet Demirgök kardeşler, Adana 6. Aile Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Talip Aktaş, sanayici Zihni Berkant Güngör, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Aras, Milli Eğitim Müfettişi Yunus Bağcı, İrfan Ajansın sahibi ile çok sayıda Adana’da bulunan Konyalı ve Konya’da görev yapmış üst düzey bürokrat, hakim ve savcılar ile Konya’da üniversite okumuş ya da Konya’yı ve Konyalıyı sevenler katıldı.

Yemek menüsünde sadece Konya’ya ait özel etli ekmeğin yanı sıra pirinç pilavı, kavurma, karışık salata ana menü idi. Yemeğin üzerine aşure, çerez ve çay servis edildi. Bunun yanında çadırda özel olarak sıcak bazlamalar da konuklara ikram edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA