• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalı sporcu Türkiye finalinde
17 Mayıs 2011 Salı 10:00

Konyalı sporcu Türkiye finalinde

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programında yer alan minik erkekler Serbest sitil Güreş Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde Selçuklu Belediyespor kulübü sporcusu..

Selçuklu Belediye Spor Kulübü güreş takımından 12 sporcu ile mindere çıkan güreşçilerden 85 kg da İbrahim Hakkı ERDURAN finale ulaştı. 4 maç sonunda finale yükselen ERDURAN minderde üstün performans gösterdi.

Türkiye de iki grup halinde başlayan müsabakalar sonucunda kilolarında ilk on sırayı alan sporcular 17 Haziranda Tokat ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde edecekler.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, tüm branşlarda sporcuların müsabakalara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını, alınan sonuçlardan da memnun olarak ayrıldıklarını belirtti. Altyapıya önem verdiklerini ifade eden Yılmaz, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda şampiyon olmalarının, azim ve gayretle çalışmalarının bir ürünü olduğunu söyledi. Üç yıldır altyapıya büyük önem verdiklerini ifade eden antrenör Yavuz Özkış ise çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Miniklerde başarılı bir grup oluşturduklarını ifade eden Özkış,  Türkiye Şampiyonasında da iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını kaydetti. Özkış desteklerinden dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY’a ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Abdullah ŞANLI’ya teşekkür etti.

İbrahim Hakkı Erduran’ı tebrik eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Tokat’ta yapılacak olan müsabakalarda ve Türkiye Şampiyonasında  sporcuya başarı dileğinde bulundu. 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA