• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalı Milli Tekvandocu Avrupa Şampiyonu oldu
30 Ağustos 2015 Pazar 17:12

Konyalı Milli Tekvandocu Avrupa Şampiyonu oldu

Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda Konyalı milli sporcunun kilosunda Avrupa şampiyonu olması memleketi Konya’da da sevinçle karşılandı.

İspanya'da düzenlenen Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda Konyalı milli sporcunun kilosunda Avrupa şampiyonu olması memleketi Konya’da da sevinçle karşılandı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Oğuz, yaptığı açıklamada, 22 Ağustos’ta başlayan ve bugün sona erecek olan İspanya'nın San Sebestihan şehrinde gerçekleştirilen Avrupa şampiyonasında Meram Belediyespor Kulübü sporcularından Selcan Tanrıverdi'nin +70 kilo full kontack kategorisinde birinci gelerek altın madalya kazandığını belirtti. Yarı finalde İtalyan rakibini geride bırakan Tanrıverdi'nin finalde ise Hırvat rakibini mağlup ederek Avrupa şampiyonluğuna ulaştığını vurgulayan Oğuz, "2014 yılında İtalya'da dünya şampiyonu olan sporcumuz bu defa da Avrupa şampiyonu olarak İstiklal Marşımızı tüm Avrupa'ya dinletmesiyle göğsümüzü bir kez daha kabartmıştır. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken böyle günlerde bayrağımızı göndere çektiren, ülkemizi ve milletimizi, bayrağımızı aslanlar gibi temsil eden sporcumuzu alnından öpüyorum. Ülkemize ve Konyamıza hayırlı olsun" dedi.
Oğuz, Avrupa şampiyonu Konyalı sporcu ile birlikte antrenörleri Mehmet Güçlü, Hatice Coşkun ve Bekir Tekin'i de kutladıklarını belirtirken, Tanrıverdi’nin yeni başarılarının devamını dilediğini kaydetti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA