• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalı kutsal topraklara akın ediyor
17 Ocak 2011 Pazartesi 20:31

Konyalı kutsal topraklara akın ediyor

Diyanet ve turizm şirketlerinin listelerini açıklamalarının ardından umre yapmak isteyen vatandaşlar adeta sıraya girdi...
Umre ziyaretlerine olan ilgi her geçen yıl daha da artıyor. Konyalı binlerce vatandaş bu yıl da umre yapmak için kutsal topraklara akın edecek. Diyanet ve turizm şirketlerinin fiyat listelerini açıklamalarının ardından kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşlar adeta sıraya girdi. Talep yoğun olunca firmalar yeni planlamalar yapmaya başladı. Nuri Doğan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Doğan, her geçen yıl umre ziyaretlerine olan ilginin daha da arttığını söyledi. Talebin daha çok Mart ayına yönelik yoğunlaştığını ifade eden Doğan, “Şirket olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Geçtiğimiz Çarşamba günü listelerimizi duyurduk. 2 gün içerisinde 3 uçağı doldurduk. Uçaklarımız Konya Havaalanından hareket edecek ve yine Konya’ya dönecek. Konyalıların devam eden taleplerine karşı cevap verebilmek için yeni planlamalar yapıyoruz. Yeni hazırladığımız programların da kısa zamanda dolacağını tahmin ediyorum” dedi. 

Vatandaşların bütçelerine göre farklı alternatifler ürettiklerini belirten Doğan, ekonomik, 3, 4 ve 5 yıldızlı programlarının olduğunu, 15, 21 ve 28 günlük seyahat seçenekleriyle umrecilerin karşısına çıktıklarını belirtti. Konyalıların daha çok 28 günlük umre seyahatini tercih ettiğini söyleyen Doğan “Konyalı hemşehrilerimiz kutsal topraklarda mümkün olan en uzun süre kalmak istiyor” şeklinde konuştu. 

Gerek Mekke ve gerekse Medine’de umrecileri en iyi şekilde ağırlamanın gayretinde olduklarını belirten Doğan, sağlık hizmetinden yemek kalitesine, konforlu ulaşımdan yer hizmetlerine, Cidde gezisinden Cirane ve Hudeybiye umrelerine kadar birçok konuyu en ince ayrıntısına kadar planladıklarını kaydetti. Erdal Doğan sözlerini şöyle tamamladı: 
 
“Yaklaşık 15 yıldır umre ve hac organizasyonu yapan firmamız her geçen yıl kendisini yenilemekte ve kutsal topraklara gidecek vatandaşlarımıza hizmet noktasında kaliteden asla taviz vermemektedir. ‘Hacılarımızı daha iyi nasıl ağırlayabiliriz, nasıl rahat ettirebiliriz’ düşüncesiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Gerek firma yöneticileri olarak bizler, gerek doktorumuz ve gerekse rehberlerimizle kutsal topraklarda 24 saat hizmet vermekteyiz. Umrecilerin kutsal topraklarda hiçbir sorunla karşılaşmamaları ve sadece ibadetlerini düşünmeleri amacıyla görevimizi eksiksiz yerine getirmekteyiz. Hizmet kalitesinden asla taviz vermiyoruz” 
YORUMLAR
Haber bahane,Reklam şahane.
mehmet saatçioğlu
Sayın habe konya yetkilileri.Konyada sanki başka acenta yokmuş gibi aynı şirket,aynı resim,aynı haber..hayretki ne hayret.
88.231.240.154
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA