• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalı kuaförden ilginç uygulama
22 Temmuz 2009 Çarşamba 10:40

Konya'lı kuaförden ilginç uygulama

Konya'da bir kuaför kapalı mekanlarda uygulanan sigara yasağı nedeniyle müşterilerini işyerinin önündeki bahçede traş ediyor.
Konya'da bir kuaför kapalı mekanlarda uygulanan sigara yasağı nedeniyle müşterilerini işyerinin önündeki bahçede traş ediyor.
 
Konya'da bir erkek kuaförü, sigara içen müşterilerinin talebi doğrultusunda işyerinin önüne berber tezgahı kurdu. Kapalı alanlarda uygulanan sigara yasağına uymak için müşterilerini sigara içebileceği açık alanda traş eden kuaför, ilgiden memnun. Bahçe önündeki koltuk ve aynada traş olan müşterileriler aynı zamanda sigaralarını da içebiliyor. Sıra bekleyen müşteriler yine bahçede bulunan koltuklara oturup sigara içebiliyor.
Müşterilerinin talebi doğrultusunda böyle bir uygulama yaptığını belirten kuaför Kamil Uslu, sigara yasağına saygı duyduğunu belirterek, "Aslında yasa sigara tiryakilerinin içmeyi azaltması için çok güzel bir uygulama. Fakat müşterilerim ve biz sigara içiyoruz. Müşterim sigara içerken traş olmayı seviyor. Yasağa uymak için böyle bir yöntem ürettik. Müşterimin traş olurken sigara içmesi için işyerimin bahçesinde traş ediyorum.Müşterilerimizin kalbini kırmamak için böyle bir uygulamaya geçtik" dedi.
 
Bahçede traş olan Veli Büyükkoyuncu ise, "Berberimden traş olurken sigara içebilmek için beni bahçede traş etmesini istedim. Benim en büyük zevkim traş olurken sigara içmektir. Çıkarılan yasaya saygı duyuyorum. Sigarayı bırakmak adına güzel bir uygulama" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA