• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalı kuaför Van için Umut olmak istiyor
30 Kasım 2011 Çarşamba 11:50

Konyalı kuaför Van için ''Umut'' olmak istiyor

Konya'da faaliyet gösteren, çocuk tıraş bölümü, kültür köşesi ve kişiye özel tıraş setleriyle bir çok müşterinin ilgisini çeken Umut Erkek Kuaförü ''Bugün olacağın tıraş Van için
Konya'da faaliyet gösteren, çocuk tıraş bölümü, kültür köşesi ve kişiye özel tıraş setleriyle bir çok müşterinin ilgisini çeken Umut Erkek Kuaförü ''Bugün olacağın tıraş Van için Umut olsun'' sloganıyla bir günlük kazancını Van'a bağışladı.
     Umut Erkek Kuaförü sahibi Adem Arıcan, Van'da meydana gelen depremin uzun süre akıllardan silinmeyeceğini söyledi.
     Hafızalardan kazınmayacak diğer bir konunun ise tüm Türkiye'nin Van'a yardım için seferber olması olduğunu vurgulayan Arıcan, kendilerinin de depremin ilk günlerinde Van'a gerekli yardımları yaptıklarını belirtti.
     Küçük kızının Kurban Bayramı'nda ''Baba Van için et gönderelim'' demesinin ardından berber dükkanının bir günlük kazancını Van'daki depremzedelere bağışlama fikrinin kendisinde oluştuğunu ifade eden Arıcan, şunları kaydetti:
     ''Bir kuaför olarak Van'daki depreme duyarsız kalmamak amacıyla 'Bugün olacağınız tıraş Van için umut olsun' diyerek bu uygulamayı başlattık. Ekip olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiğimiz için arkadaşlarım da bu kararımı olumlu karşıladı. Depremden hemen sonraki günlerde bazı illerden berber arkadaşlarımız Van'a gitmiş ve depremzedelerin tıraş ihtiyaçlarını karşılamıştı. Biz de o sırada gitmek istemiştik fakat yapamadık. Bugün toplayacağımız miktar az olabilir ancak şu sıralarda bölgeye olan yardımların azaldığı haberlerini alıyoruz. Bizim yapacağımız yardım yeni yardım hareketinin fitilini ateşleyebilir.''
    
     -Müşteriler, tıraş 10 lira ise 15-20 lira veriyor
    
     Arıcan, müşterilerin kampanyaya olan ilgisinin çok iyi olduğunu, bir çok müşterinin tıraş 7 lira ise 10, 10 lira ise 15-20 lira verdiğini, bazı müşterilerin ise daha fazla yardımda bulunduğunu belirtti.
     Kampanyanın amacına ulaşması için bir çok müşterisini telefonla arayıp, kampanyayı anlatarak tıraş olmaya davet ettiğini ifade eden Arıcan, ''Bir çoğundan olumlu dönüş aldım. Diğer meslektaşlarıma da benzer uygulamayı tavsiye diyorum. Biz bu işi başlattık inşallah diğer meslektaşlarım da böyle hayırlı işe imza atar. Biz de vesile olduğumuz için sevinç duyarız'' diye konuştu.
     Arıcan, toplanan paranın Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla Van'a ulaştırılacağını sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA