• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalı KOBİlere borsaya açılma yolları anlatılacak
05 Mart 2010 Cuma 11:47

Konyalı KOBİ'lere borsaya açılma yolları anlatılacak

MÜSİAD Konya Şubesi, Konya Sanayi ve Ticaret Odası ile birlikte bugün Halka Arz Seferberliği Konya Toplantısı konulu bir panel düzenleyecek.
MÜSİAD Konya Şubesi, Konya Sanayi ve Ticaret Odası ile birlikte bugün “Halka Arz Seferberliği Konya Toplantısı” konulu bir panel düzenleyecek.
 
MÜSİAD Konya Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan panelde, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve diğer kurumlar tarafından işadamlarına bilgiler verilecek.
 
SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray’ın da konuşmacı olarak katılacağı panel saat 19:00’da başlayacak.
 
Panele ayrıca, İMKB Başkanı Hüseyin Erkan, Altın Borsası Başkanı Osman Saraç, İMKB Kotasyon Müdürü Kudret Vurgun, Bizim Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fatma Selçuk, SPK Ortaklıklar Finansmanı Daire Başkanı Bircan Akpınar, KPMG Kurumsal Finansman Bölümü Hande Şenova ve İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa konuşmacı olarak katrılacak.
 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, “Konya, Türkiye’nin KOBİ başkentidir. Bu yüzden bizde KOBİ’lerimizi halka arz konusunda bilgilendirmek için böyle bir panel tertip ettik. Şirketlerimiz cesur davransın, geniş bir vizyonla borsada işlem görmek için başvuruda bulunsun. Bu şirketlerin büyümesi için önemli bir adımdır. Panelde konusunda uzman kişiler işadamlarımızı bilgilendirecektir” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA