• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalı işadamları Libyaya uzandı
15 Nisan 2010 Perşembe 14:54

Konyalı işadamları Libya'ya uzandı

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Askon Konya Şube Üyesi 17 kişilik bir heyetle gittiği Libyadan döndü.

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Askon Konya Şube Üyesi 17 kişilik bir heyetle gittiği Libya’dan döndü. 70 Türk firmasının katıldığı Türk-Libya İş Konseyi Ortak Toplantısı’na katılan ASKON Başkanı Yakup Yıldırım, T.C. Trablus  Büyükelçiliği’nde Büyükelçi Levent Şahinkaya, Türk-Libya İş Konseyi Başkanı Ersin Takla ve T.C. Trablus Ticaret Müşaviri İbrahim Eriş’in katılımıyla Libya’daki iş ortamına ilişkin Türk işadamlarına yönelik bir bilgilendirme toplantısında yer aldı.  

    

Toplantıya; Libya İşadamları Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Salim Al Abyad, Türk-Libya İş Konseyi Başkanı Ersin Takla, Libya Özelleştirme Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı Recep Mohamed Khalil, Libya İşadamları Konseyi Hukuk Komitesi Başkanı Abdulmecid Al Moyed, Libya Foreign Bank Genel Müdürü Najib Al Jamal, ODAC (İdari Merkezleri Geliştirime Kurumu) Genel Sekreteri Ahmed Bashir Saad katıldı.  

    

10 günlük Libya gezisinin Konya açısından son derece olumlu geçtiğini belirten ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “10 günlük Libya gezisinde önemli temaslarda bulunduk. Üye iş adamlarımızla birlikte Sanayi ve Ticaret Odalarının üyeleri ile  ikili görüşmeler yaptık. Konya sanayisi ve Konya’nın potansiyeli hakkında bilgiler aktardık. Bu verimli çalışmalarımız neticesinde çeşitli iş alanlarının geliştirilmesi ile ilgili önemli mesafeler kat ettik. İş adamlarımız iş görüşmelerinde son derece önemli bağlantılar yaptı. ASKON olarak Konya sanayisinin ve ekonomisinin en iyi seviyelere ulaşması için bundan sonrada iş gezilerimiz devam edecek. Üyelerimizin ufkunu açmak ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var” dedi.  
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA