• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyadan asker ve polislere Kardeşim Birlikteyiz mektubu
19 Şubat 2016 Cuma 07:58

Konya'dan asker ve polislere "Kardeşim Birlikteyiz" mektubu

AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kardeşim Birlikteyiz" etkinliğinde, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine "Haydi sen de yaz" çağrısıyla mektup gönderildi.

Konya'da AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kardeşim Birlikteyiz" etkinliğinde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele eden asker ve polisler ile terörden mağdur olan vatandaşlara "Haydi sen de yaz" çağrısıyla mektup gönderildi.

AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Kayalıpark'ta düzenlenen programda, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını lanetlediklerini söyledi.

Terör eylemlerinin ülkenin birlik ve beraberliğine karşı yapıldığına dikkati çeken Çelik, "Devletimiz bu saldırılara her türlü karşılığı verecek ve zalimlerden hesabını soracaktır. Dün ve önceki günlerde yaşanan terör saldırıları, ülkemizde huzursuzluğa neden olsa da biliyoruz ki böyle zor zamanları birbirimize destek olarak atlatabiliriz" diye konuştu.

kardesim-birlikteyiz_.jpg

Terör olaylarını ele alırken, durumun sadece bölgedeki terör örgütleriyle değil, Suriye'de yaşanan olaylarla değerlendirilmesi gerektiğini belirten Çelik, "Suriye'nin içinde bulunduğu kaostan faydalanmaya çalışan güçler, aynı zamanda ülkemizi de hedef alarak istikrarlı çalışmalarımızı engellemek adına her türlü çalışmayı yapmaktadır" dedi.

Çelik, Türkiye'nin doğusunda terör örgütünün kazılan hendeklerle bölgede yaşayan vatandaşların haklarını ihlal ettiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bunlar yaşanırken canla, başla, yaşamlarını riske atarak mücadele eden güvenlik güçlerimiz, adeta destan yazmaktadır. Rabbim güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler de gençler olarak, bölgede mücadele veren güvenlik güçlerimizin yalnız olmadığını ve içinde bulundukları durumu derinden hissettiğimizi göstermek, kardeşliğimizi pekiştirmek adına 'Kardeşim Birlikteyiz' adıyla çalışma başlattık. Güvenlik güçlerimize, bölgede yaşayan vatandaşlarımıza gönülden mektuplar yazdık. Bugün bu mektuplarımızı Doğu'daki güvenlik güçlerimize ve kardeşlerimize ulaştıracağız."

Konuşmaların ardından, AK Parti il gençlik ve kadın kolları üyelerinin yazdıkları mektuplar, PTT Şubesinden gönderildi.

kardesim-birlikteyiz.jpg

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA