• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyadaki silahlı kavgada tutuklama kararı
26 Şubat 2016 Cuma 11:07

Konya'daki silahlı kavgada tutuklama kararı

Adliyeye sevk edilen 4 zanlı tutuklandı

Konya'da 2 kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Muammer Ç. ve Umut G'nin tabancayla öldürülmesi, Mehmet K'nin de yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan M.Y, M.E.B, R.Ç. ve İ.Y'nin Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Geniş güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

23 Şubat Salı günü, Muammer Ç. (31), Umut G. (28) ve Mehmet K. (27), Kerimdede Mahallesi'ndeki kahvehanede aralarında husumet bulunan kişilerle tartışmış, silahla ateş eden 3 kişi minibüsle kaçmıştı. Kahvehanedeki M.Y, M.E.B, R.Ç. ve İ.Y, kaçan kişileri merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Demiryolu Caddesi'nde yakalamış, iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Muammer Ç. hayatını kaybetmişti.

Yaralanan Mehmet K. ile Umut G, olay yerinden kaçmış, yaklaşık bir saat sonra merkez Karatay ilçesi Doğuş Mahallesi Orkide Sokağı'nda silahlı kavga ihbarı alan polis ekipleri, olay yerinde Umut G'nin cesedini bulmuştu.

M.Y, M.E.B, R.Ç. ve İ.Y, Fatih Polis Merkezine teslim olmuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Progesteron Hormonu Nedir? Ne İşe Yarar?
  • Başkan Altay açıkladı! Konya'nın en büyük önceliği
  • Başkan Kavuş: Bu çalışmaları bir ekip ruhuyla başardık
  • Bakan Nebati ÖTV muafiyetinin detaylarını paylaştı
  • Konya'nın ilçesi 2024'te doğal gaza kavuşacak
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA