• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyadaki kürekli cinayetinde 2. ölüm
28 Eylül 2010 Salı 12:22

Konya'daki 'kürekli' cinayetinde 2. ölüm

Konya'daki ''kürekli'' cinayette ölen adamın eşi kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti.
Konya'daki ''kürekli'' cinayette ölen adamın eşi kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti.
 
Geçen hafta Konya'nın Tuzlukçu ilçesi Mevlütlü Köyü'nde meydana gelen olayda İbrahim Sarı (82) ve karısı Ayşe Sarı (82) komşuları Mustafa Ü.(58) ile tartışmışlar ve bu tartışma sonrasında İbrahim Sarı, başına kürekle vurularak öldürülmüş, Ayşe Sarı da kocasını kurtarmaya çalışırken başına aldığı kürek darbeleri ile ağır yaralanmıştı.

İbrahim Sarı olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Ayşe Sarı, ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Konya'ya sevk edilmişti.

Konya Numune Hastanesi'nde bir süredir tedavi görmekte olan yaşlı kadın da dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı Mustafa Ü. olay sonrası jandarma tarafından yakalanmış ve Akşehir Adliyesi'nde savcılık tarafından yapılan sorgulanmasının ardından rapor için Adana'ya gönderilmişti.

Mustafa Ü., olay meydana gelmeden bir gün önce köylerine gelen Tuzlukçu Sağlık Ocağı mobil sağlık ekibindeki doktor tarafından muayene edildi.

Doktora, uykusuzluk ve ''başkaları tarafından öldürüleceği korkusu'' yaşadığı şikayetlerini ileten Mustafa Ü'ye görevli doktorun sakinleştirici hap yazdığı, şizofren şüphesiyle psikiyatriste gitmesini önerdiği öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA