• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyadaki başarısını Karamana taşıdı
21 Eylül 2011 Çarşamba 12:25

Konya'daki başarısını Karaman'a taşıdı

Özel Selçuklu Hastanesi, 1 yıl önce özel hastane statüsüne taşıdığı Özel Selçuklu Karaman Hastanesinin poliklinik ve yataklı servislerinde 132 bin hastaya hizmet verdi.
Konya ve Karaman’daki hastaneleriyle bölge halkına hizmet veren Özel Selçuklu Hastanesi, 1 yıl önce özel hastane statüsüne taşıdığı Özel Selçuklu Karaman Hastanesi’nin poliklinik ve yataklı servislerinde Karaman şehir merkezi nüfusuna bire bir denk gelen 132 bin hastaya hizmeti verdi.
2009 genel nüfus sayımına göre şehir merkezindeki nüfusu 132 bin olan Karaman’da 1 yıldır hizmet veren Özel Selçuklu Karaman Hastanesi, ilk hizmet yılında 125 bin hastaya poliklinik hizmeti, 7 bin 200 hastaya da yataklı tedavi hizmeti vererek şehir merkezi nüfusuna denk gelen sayıda hastaya şifa dağıttı.
 
Hastanenin kuruluş yıldönümüyle ilgili yemekli basın toplantısı düzenleyen hastane yönetimi, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Ak Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik, Karaman Özel Onur Hastanesi Başhekimi Dr. Yunus Yılmaz ve hastane personelini misafir etti.
Basın mensuplarının da iştirak ettiği toplantıda Özel Selçuklu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yeniay, Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Seyit Karaca, yönetim kurulu üyesi Hasan Yeniay, Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nihat Atabek de hazır bulundu.
 
Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu’nu temsilen toplantının açılış konuşmasını yapan Dr. Seyit Karaca,  Karaman’da 1 yıldan bu yana 10 branşlı özel hastane statüsünde hizmet veren Özel Selçuklu Karaman Hastanesi’ne, Karaman halkının, çevre illerdeki halkın ve yurtdışından Karaman’a tatile gelen gurbetçilerin büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Bu ilginin kaynağında hastane hekimlerinin, çalışanlarının ve yönetiminin özverili ve kalite çıtasını hep yukarıda tutarak gerçekleştirdikleri çalışmaların büyük pay sahibi olduğunu belirten Karaca, “ Bu ilginin yüksekliğinde önemli bir etkende hükümet tarafından vatandaşlara sağlanan özel hastanelerde sosyal sigortalar kapsamında muayene olunabilme imkanıdır. Hastanemizin 1 yıl içerisinde gösterdiği bu yüksek başarı özel sektör ve devletin dayanışmasının ne denli önemli başarılara imza atabileceğinin en güzel örneğidir.” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA