• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada yiyecek-içecek şöleni
12 Mayıs 2010 Çarşamba 16:03

Konya'da yiyecek-içecek şöleni

Bu yıl 12ncisi düzenlenen şölende Türk ve dünya mutfağının yemekleri görücüye çıkarıldı.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nda eğitim yılının sonuna yaklaşılırken, okul bahçesinde geleneksel hale getirilen gastronomi (yiyecek-içecek) şöleni düzenlendi. Etkinlik nedeniyle okul bahçesine kıl çadırlar da kuruldu.

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen şölende Türk ve dünya mutfağının yemekleri görücüye çıkarıldı. Yüksekokulda öğrenim gören öğrencilerin evlerinde hazırladığı Türk ve dünya mutfaklarına ait yemekler, okul bahçesinde görsel bir şölen oluşturdu. Programa katılan davetliler ile öğrenciler açık menü olarak sunulan yiyecek ve içeceklerden tadabilmek için sıraya girdi. Protokol ise yemeklerden okul binası içerisinde ayrılan özel bölümde tatma imkanı buldu.
Şölen programına Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Binbaşı Taner Başpınar, Beyşehir Belediye Başkan Vekili Fahri Us, Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Özgür Yalçın, Okul Müdürü Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, öğretim görevlileri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve kalabalık bir davetli topluluğu ile öğrenciler katıldı.

Yemek ziyafetinin ardından yüksekokulda öğrenim gören öğrenciler eğitim yılının sonunu düzenledikleri müzik eğlencesi ile doyasıya kutladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA