• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada uyuşturucu operasyonu!
12 Kasım 2013 Salı 10:38

Konya'da uyuşturucu operasyonu!

Konya'da polisin bir apartmana yaptığı baskında yüzlerce uyuşturucu hap ile 200 gram kokain ele geçirildi.
 Konya'da polisin bir apartmana yaptığı baskında yüzlerce uyuşturucu hap ile 200 gram kokain ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yapmaktan 13 yıl ve 4 yıl hapis cezası kesinleşen şüphelilerin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. İçeride arama devam ederken, dışarı tedbir alan polisin karşısında duran 2-3 yaşlarındaki bir çocuğun ağabeyinden aldığı plastik atan tabancayla atış yapması dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, daha önce uyuşturucu ticareti yapmaktan 13 yıl hapis cezası alan Deniz S. (43) ve 4 yıl ceza alan Haydar M'nin (41) merkez Karatay ilçesi Yenimahalle'de bulunan bir apartmana girdiklerini belirledi. Narkotik ekipleri, diğer birimlerden de destek alarak şüphelilerin bulunduğu adrese şok baskın yaptı. Yapılan baskında şüpheliler Deniz S., Haydar M. ve Cem M. (26), 800 uyuşturucu hap ve 200 gram kokainle yakalandı. Operasyonun yapıldığı evin çevresinde polis tedbir aldı. Polislerin karşısında duran 2-3 yaşlarındaki bir çocuğun ise ağabeyinin doldurduğu plastik mermileri oyuncak tabancasıyla güvenlik güçlerine doğru atması dikkat çekti. Bir süre silahla oynayan çocuk, daha sonra ağabeyi ile olay yerinden ayrıldı.
3 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin binadan çıkartılmaları sırasında mahalleliler taşkınlık yaptı. Sokak satıcılarının yoğun olarak bulunduğu Yeni Mahalle'ye her yıl belirli aralıklarla operasyon düzenlenerek uyuşturucu ticaretine engel olunmaya çalışıldığı bildirilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA