• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada trafik polisleri ölümle burun buruna geldi
29 Temmuz 2009 Çarşamba 10:56

Konya'da trafik polisleri ölümle burun buruna geldi

Konya'da bayan sürücünün kullandığı otomobilin, trafik polis aracına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si polis 3 kişi yaralandı
Konya'da bayan sürücünün kullandığı otomobilin, trafik polis aracına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si polis 3 kişi yaralandı. Kazada, otomobilde sıkışan polis memuru sağlık görevlileri ve meslektaşları tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, sabah saat 06.00 sıralarında merkez Meram ilçesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meram ilçesinde sabah saat 06.00 sıralarında Meltem A. idaresindeki 42 DB 424 plakalı otomobil, virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Konya Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Ömer T. idaresindeki 42 A 5932 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada bayan sürücü Meltem A. ile polis aracında bulunan sürücü Ömer T. ve yanında bulunan meslektaşı Arif Adıgüzel yaralandı.
Yaralılardan polis memuru Arif Adıgüzel'in bacağı çarpmanın şiddetiyle otomobilde sıkıştı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçen vatandaşlar yaptı.
Kazanın şokunu üzerinden atamayan sürücü Meltem A. ise aracında acı içinde ambulansın gelmesini bekledi. Ambulansın gelmesiyle önce yaralılardan Meltem A. otomobilden çıkarılarak Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada otomobilden yükselen duman nedeniyle oluşabilecek yangın ihtimaline karşın aracın motor kısmına yangın söndürme tüpüyle müdahale edildi. Polis otosunda sıkışan polis memuru için de olay yerine gelen itfaiye ekibi araçların elektrik kablolarını kesti. Bir süre ikinci
ambulansın gelmesini bekleyen yaralı polis memuru Arif Adıgüzel, sağlık görevlilerin gelmesiyle birlikte meslektaşlarının da yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sedyeye konularak ambulansa taşınan yaralı polis memuru kazada hafif yaralanan meslektaşı Ömer T. ile birlikte ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası her iki araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA