• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada protokol üyeleri bayramlaşt
09 Eylül 2010 Perşembe 16:56

Konya'da protokol üyeleri bayramlaşt

Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programına, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan,
     Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programına, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Orhan Turfan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe kaymakamları, kamu kurumlarının müdürleri ve meslek odalarının temsilcileri katıldı.
     Vali Doğan, programda, Konya'nın ramazan ayına şehit vererek başladığını ve Ramazan ayını yine şehit vererek tamamladığını belirterek, ''Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Dün kederli bir günümüzdeydik bugün bayram dolayısıyla sevinçli bir günümüzdeyiz. Bayramlar insanların bir araya geldiği, görüşlerin ve iddiaların bir kenara bırakıldığı bir zaman dilimidir. Gördüğünüz gibi Konya'nın her kesiminden insanlar birbiriyle gönül hoşluğu içinde bayramlaşıyorlar, dileğimiz bu hoş ortamın devam ettiği nice bayramlara ulaşmak'' diye konuştu.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Konya'da geleneksel bayramlaşma programının bütün kurum ve kuruluşlarla beraber, birlik görüntüsü içinde icra edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     Vali Doğan törenin ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Yuvası ile Erkek Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.
     Burada çocuklar ve gençlerle sohbet eden Doğan, bayram hediyesi verdi. Doğan, daha sonra Dr. Faruk Sükan Doğumevi ve Çocuk Hastanesini ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA